foto: Vida Press
Klaudija Šīfere atklāj, kā tiek pie sava slavenā blondo matu toņa
Supermodele atklāj, ka šis brīnišķīgais tonis nemaz nav viņas dabīgā matu krāsa.
2017. gada 20. novembris, 07:01

Klaudija Šīfere atklāj, kā tiek pie sava slavenā blondo matu toņa

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Oriģinālā supermodele Klaudija Šīfere (47) ir aizņemta trīs bērnu mamma, adījumu kolekcijas dizainere, kosmētikas līnijas autore un jau 30. gadu – modele. Iepazinusi skaistuma industriju no aizkulisēm, Šīfere atklāj, kādus skaistumkopšanas rituālus ievēro, kādus noteikumus pārkāpj un ar ko grēko.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistumkopšanas grēks

„Mana kļūda ir pirms gulētiešanas nenotīrīt meikapu. Bet patiesībā man patīk tā rezultāts – nedaudz izsmērējušās un seksīgas acis. Par šādu tehniku pirmo reizi dzirdēju 90. gados, kad Marokas fotosesijas laikā grima māksliniece Laurija Stāreta lūdza nenotīrīt melnās acu ēnas, jo nākamajā dienā izskats būs daudz labāks. Traki, bet viņai bija taisnība,” sejai neveselīgo paņēmienu attaisno modele.

foto: Vida Press

Obligātā meikapa nepieciešamība

„Tā kā esmu kautrīga un mēdzu arī sarkt, pats svarīgākais ir sejas toni izlīdzinošs tonālais krēms. Grima māksliniekiem modes skatēs lūdzu to uzklāt īpaši bagātīgā kārtā. Bez tā obligāta ir skropstu apjomu un biezumu palielinoša skropstu tuša. Bet gadījumā, kad nav laika, pirmreizēju efektu sniegs arī skropstu atliekšana,” apgalvo Klaudija un iesaka lietot 20 eiro vērto Artdeco Luxurious Volume skropstu tušu.

foto: Vida Press

Seksīga matu sakārtojuma noslēpums

Klaudija Šīfere atklāj, kā likt matiem izskatīties neatkārtojami: „Esmu tāda tipa sieviete, kura ienīst pārcentīgus matu sakārtojumus, tāpēc nēsā matus, brīvi izlaistus. Matus nedaudz pažāvēju ar fēnu un ļauju tiem izžūt pašiem. Tas padara tos dzīvīgākus un ne tik perfektus.”

foto: Vida Press

Mirdzošiem matiem

„Tas nav zinātniski pierādīts, bet daudzi apgalvo, ka alus dzeršana matus padara mirdzošus un stiprus. Es to panāku ar Schwarzkopf Essence Ultime BB Beauty Balm, bet – nedaudz alus par skādi nenāks!”

Produkts, bez kura neiztikt

„Sejas izgaismotājs! Ja vēlies izskatīties atpūtusies un labi izgulējusies, vienmēr ir jāņem līdzi sejas izgaismošanas līdzeklis. Un lūpu balzams,” savu minimālo kosmētikas nepieciešamību skaidro Klaudija.

foto: Vida Press

Nagu skaistumam

Viņas noslēpums ir cenu zīmē 10,95 EUR. „Man tīk sarkana nagu laku uz kāju un roku nagiem – vienmēr un visur! Tā ir kā gredzens vai saulesbrilles – obligāta mana tēla nepieciešamība. Mani favorīti ir Claudia Schiffer līnijas toņi Popsticle un Kingsman.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Matu krāsa

Izrādās, Klaudijas slaveno blondo matu toni var iegūt ikviena: „Šī nav mana dabiskā matu krāsa. Kopš 17 gadu vecuma tā ir kļuvusi aizvien tumšāka, un nu jau esmu kļuvusi tumši blonda. Sadarbībā ar Schwarzkopf izstrādājām matu krāsu, un, tā kā tā ir iegādājama un ir arī manās mājās, nepieciešams tikai kāds, kurš to uzklāj uz matu saknēm.”

Uzturs

„Manuprāt, veselība ir svarīgāka par diētu. Cenšos mazāk patērēt piena un glutēnu saturošus produktus. Tas strādā labāk nekā kādu produktu izslēgšana no ēdienkartes pilnībā,” uzskata modele.

Grēcīgie prieki

„Vācu šokolāde, Starbucks kafija un restorāns Burger & Lobster!”