foto: Vida Press
Aktrise nokrītas svarā līdz 44 kg, bet uzskata: viņa nav par tievu
Rūbija Rouza Kantri mūzikas balvu ceremonijas vakarā šā gada novembrī.
2017. gada 16. novembris, 06:43

Aktrise nokrītas svarā līdz 44 kg, bet uzskata: viņa nav par tievu

Kasjauns.lv

Apmeklējot Kantri mūzikas balvu ceremonijas vakaru aktrise, modele un TV personība Rūbija Rouza (31) izskatījās ārkārtīgi tieva. Pārlieku tieva. Dietologi jau izteikuši bažas, ka aktrisei steidzami jāpieņemas svarā, ja nevēlas, lai ciestu veselība! Taču pati Rūbija apgalvo, ka jūtas tik labi kā nekad, un par lielisko fizisko formu esot pateicīga striktam vegānu uzturam, kā arī tam, ka nelieto alkoholiskos dzērienus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aplūkojot aktrises Rūbijas Rouzas jaunākās fotogrāfijas, dietoloģe Liza de Fasio no Losandželosas izdevumam „NW Magazine” paudusi sekojošu viedokli: „Aktrises ģimenei un menedžmenta komandai būtu jāiedrošina, lai viņa pieņemas svarā, kamēr vēl nav par vēlu.”

Aktrise un modele Rūbija Rouza

Austrāliešu aktrise un modele Rūbija Rouza.

gallery icon
29

Dietoloģe novērtējusi aktrises augumu un secinājusi, ka jaunā sieviete visticamāk nesver vairāk par 44 kilogramiem, kas ir ārkārtīgi mazs svars viņas 1.70 m augumam.

foto: Vida Press
"Lūdzu rūpējieties par savu ķermeni, prātu un dvēseli, un beidziet kritizēt citus!” - iesaka Rūbija Rouza.

Eksperti lēš, ka šāda auguma sievietes ideālais svars esot 61 kilograms.

Pati Rūbija Rouza jau sociālajos tīklos atbildējusi visiem tiem, kas uzskata, ka viņa ir „pārāk tieva”.

foto: Vida Press
Rūbija 2008. gadā.

31 gadu vecā aktrise „Instagram” blogā saviem 12 miljoniem sekotāju palepojusies ar fotogrāfiju, kurā redzama ar ideāli plakanu vēderu.

„Figūras kritizētāji, es šorīt labi pavingroju, paldies, ka apjautājāties. Tagad došos apēst vegānu burgeru, jo – pie velna – kāpēc gan ne!” – viņa pierakstījusi attēla komentārā, kurā pacēlusi džemperīti demonstrē šmaugu vidukli un lielisku vēderpresīti.

„Auguma kritizēšana mani besī!” piebildusi Rouza. „Tas ir kaitinoši. Katrs no mums ir atšķirīgs. Es ēdu tik daudz brīnišķīga ēdiena.”

Rūbijas jaunākās fotogrāfijas raisa fanos nemitīgas diskusijas par to, vai viņu iemīļotā aktrise ir vai nav „pārāk tieva”.

Thanks Vogue xx @voguemagazine

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Kāds no faniem Rūbijai Rouzai „Instagram” bloga komentāros ieteicis „iedvesmot fanus” un mazliet pieņemties svarā. Uz to Rouza atbildējusi: „Kā gan man iedvesmot ļaudis tikt pāri kaut kam, par ko man nav ne jausmas?”

„Es varu viņus iedvesmot pievērsties uz augu bāzes balstītai diētai un beigt uzturā lietot pretīgu pārstrādātu ēdienu un tādu, kas var izraisīt vēzi,” raksta aktrise.

„Es varu viņus iedvesmot nedzert limonādi un alkoholu, un daudz vingrot... bet varbūt tu pats vari vingrināties pārtraukt saskatīt to, kas tev šķiet vienīgais veids, kā iegūt tādu ķermeni, kāds ir citam.”

Aktrise paskaidrojusi, ka viņas ķermenis mainās no tā, cik daudz viņa nodarbojas ar sportu. Par savu labo fizisko formu viņa pati esot pateicīga striktam vegānu uzturam, kā arī tam, ka nelieto alkoholiskos dzērienus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kādā citā ierakstā sociālajos tīklos, Rūbija Rouza nokritizējusi arī tos, kas izteikušies, ka aktrise izskatījusies „labāk”, kad, būdama tikko divdesmit gadu veca, vadījusi „MTV Australia” balvu ceremonijas vakaru.

„Veselības ziņā tas bija briesmīgs laiks manā dzīvē,” atzinusi Rouza. Aktrise teic, ka viņas ēšanas un dzeršanas paradumi bijuši ārkārtīgi slikti, kā rezultātā „katru mēnesi slimoju ar plaušu karsoni un bronhu infekcijām.”

„Tagad es slimoju varbūt vienu reizi gadā, tāpēc, lūdzu, rūpējieties par savu ķermeni, prātu un dvēseli, un beidziet kritizēt citus!”