foto: Vida Press
Kārdinājums, no kura nespēj atturēties pat Holivudas skaistules. Diemžēl...
No plastiskās ķirurģijas vilinājuma nav spējusi atturēties pat tāda skaistule kā aktrise Bleika Laivlija.
2017. gada 18. novembris, 06:20

Kārdinājums, no kura nespēj atturēties pat Holivudas skaistules. Diemžēl...

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenības nesteidzas atzīt, ka viņu skaistuma iemesls nav gēni un super veselīgs dzīvessveids. Drīzāk pat sparīgi noliedz to, ko acīm redzami apliecina fotogrāfijas. Šeit ir pierādījumi slavenību neatzītajiem ārstu skalpeļa darbiem.

Ģimenes standarta izmērs

„Es neesmu pret plastiskajām operācijām. Kā jau esmu apgalvojusi, lūpas ir bijis mans vienīgais nepašpārliecinātības iemesls, tāpēc tās uzlaboju ar filleriem,” deklarē viena no slavenākajām Kardašjanu ģimenes loceklēm Kailija Dženere, kas gadiem ilgi savu lūpu izmēru dēvēja par konturēšanas meikapa triku. Un pēcpuses apmērus, kas pāris mēnešu laikā izauguši līdz ģimenes lielajam standartam, viņa skaidro ar pubertāti, pieņemšanos svarā, pietupienu vingrojumiem un tā tālāk.

foto: Vida Press
Kailija Dženere AGRĀK.
foto: Vida Press
Kailija Dženere TAGAD.

Burvju meikaps

Klasiskā skaistuma iemiesojums aktrise Uma Tūrmane, protams, vairs neizskatās kā pirms desmit gadiem, bet – arī ne vecāka. Citāda. Tas esot grims, kas izmainījis sejas vaibstus, acu un deguna formu. Un radījis arī nekustīgo smaidu...

foto: Vida Press
Uma Tūrmane AGRĀK.
foto: Vida Press
Uma Tūrmane TAGAD.

Ar seju viss ir kārtībā

Mūziķe Nikija Mināža jau gadiem ilgi ir runu par krūšu un dibena implantiem krustugunīs. Un viņas vienīgā atbilde ir: „Mani netraucē jautājumi, netraucē jūsmošana par manu pēcpusi. Kamēr par mani runā, viss ir kārtībā. Nekad neesmu veikusi sejas plastiskās operācijas.” Un par citām ķermeņa daļām ne vārda.

foto: Vida Press
Nikija Mināža AGRĀK.
foto: Vida Press
Nikija Mināža TAGAD.

Tāds sīkums kā deguns

No plastiskās ķirurģijas kārdinājuma nevar atturēties pat tādas skaistules kā aktrise Bleika Laivlija, kas no plašā ārstu piedāvājuma ir izvēlējusies smalkāku degunu. Bet, kad jāatbild uz mākslīgā skaistuma jautājumiem, Bleika ir izvairīga: „Cilvēkiem patīk runāt, izplatīt negatīvus viedokļus. Nedrīkst ļaut tiem sevi aizskart.” Taisnība, bet deguns?

foto: Vida Press
Bleika Laivlija AGRĀK.
foto: Vida Press
Bleika Laivlija TAGAD.

Ģimenes tradīcijas

Talantīgā mūziķu Džeksonu ģimene, visu savu dzīvi pavadot publikas acu priekšā, lai arī paši noliedz, nekad nav bijuši plastiskās ķirurģijas svešinieki. Bet runas par Dženetas Džeksones sejas vaibstu krasajām izmaiņām pat meties aizstāvēt viņas meikapa mākslinieks Prestons Menēsesars: „Tās ir muļķības, es esmu vainīgs. Tas ir meikaps, kas radīts, lai transformētu izskatu.”

foto: Vida Press
Dženeta Džeksone AGRĀK.
foto: Vida Press
Dženeta Džeksone TAGAD.

Deguna standarts

Aktrises Nikolas Kidmenas smalkā deguna attēls ir tas, ko kā ideālu plastiskajiem ķirurgiem rāda daudzas. Tomēr arī šis pielūgsmes objekts ir ķirurgu mākslas sasniegums. Kopš jaunības gadiem viņas nāsis ir kļuvušas šaurākas un deguna gals – mazāk uzrauts. Pati aktrise piekopj apklusināšanas taktiku un atzīstas tikai botoksa lietošanā.

foto: Vida Press
Nikola Kidmena AGRĀK.
foto: Vida Press
Nikola Kidmena TAGAD.

Laime kā skaistuma noslēpums

„Dzīvoju citādu, laimīgāku un daudz pilnvērtīgāku dzīvi. Un prieks, ka tas ir redzams arī sejā,” tik nevainīgi aktrise Renē Zelvēgere 2014. gadā centās izskaidrot savas vizuālās pārmaiņas, kuras bija pilnībā mainījušas viņas sejas vaibstus.

foto: Vida Press
Renē Zelvēgere AGRĀK.
foto: Vida Press
Renē Zelvēgere TAGAD.

Seja nav prioritāte

Arī aktrise Mega Raiena uz jautājumiem par savu pietūkušo seju izvairās ar aptuveniem un vispārīgiem spriedelējumiem: „Nepievēršu uzmanību tādām baumām. Cilvēki, kuru viedoklis man ir svarīgs, par tādām lietām nerunā. Viņi spriež par savu bērnu attīstību, pasauli, uzturu un gaisu.” Nerunā, bet dara.

foto: Vida Press
Mega Raiena AGRĀK.
foto: Vida Press
Mega Raiena TAGAD.

.