foto: Vida Press
Pasakaini zābaciņi par 10 000 dolāru. Lūk, kā tie izskatās!
10 000 dolāru vērtie modes nama „Saint Laurent” zābaciņi ar tūkstošiem kristālu.
2017. gada 7. novembris, 07:46

Pasakaini zābaciņi par 10 000 dolāru. Lūk, kā tie izskatās!

Kasjauns.lv

Kardašjanu klana pārstāve modele Kendala Dženere savai dzimšanas dienai bija izvēlējusies pasakaini dārgus sudrabotus garos zābakus, kuru cena sasniedz 10 000 ASV dolāru.

foto: Vida Press
Modelei Kendalai Dženerei kājās tūkstošiem kristālu rotātie zābaciņi no modes nama „Saint Laurent” rudens/ziemas kolekcijas.

Modeles Kendalas Dženeres jauno zaigojošo zābaku autors ir modes nams „Saint Laurent”. Pirmo reizi modele šo apavu pāri uzvilka kājās savas 22. dzimšanas dienas ballītē, ko rīkoja kādā no naktsklubiem Rietumholivudā. Uz Kendalas jubileju ieradās aptuveni 50 viesu, to skaitā mamma Krisa Dženere, tēvs Keitlina Dženere (pirms dzimumu maiņas operācijas – Brūss Dženers), māsa Kima Kardašjana ar vīru reperi Kanje Vestu, māsa Kortnija Kardašjana ar draugu Jonesu Bendžimu un vēl daudzi citi.

foxy

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Dažas dienas pēc dzimšanas dienas svinībām Kendala apmeklēja basketbola spēli, un arī uz to modele ieradās jaunajos zābakos.

Identisku zābaciņu pāri, kādus nēsā Kendala, iespējams nopirkt arī internetveikalos. Tie ir no zīmola „Saint Laurent” jaunākās rudens/ziemas kolekcijas. Kristāliem rotātā apavu modeļa „Niki” darināšanā izmantoti tūkstošiem gaismu atstarojošu stikla kristāliņu, kas zābaciņu nēsātājai piešķirs šiku. Trīsstūra veida papēdis radot modernu izskatu. Savukārt, pateicoties stabilajam papēdim, apavi ir praktiski un ērti valkāšanai, – vēsta ražotāji.

Ar šiem zābakiem kājās apkārtējo uzmanība būs garantēta!

10 000 dolāru vērtie „Saint Laurent” zābaciņi skatē un ikdienā

10 000 dolāru vērtie „Saint Laurent” zābaciņi skatē un ikdienā.

gallery icon
13

Modes nams „Saint Laurent” šos zābaciņus pirmoreiz prezentēja Parīzes modes nedēļā šā gada februārī, kad tika demonstrēta rudens 2017 / ziemas 2018 kolekcija.

foto: Vida Press
"Saint Laurent" modes skate.
foto: Vida Press
Britu modele, modes dizainere, F1 bosa miljardiera Bērnija Eklstona meita un sabiedrības dāma Petra Eklstouna dārgajos modes nama „Saint Laurent” kristāliem rotātajos zābakos.