foto: instagram.com/nevereverpayretail
Šī sieviete par apģērbu netērē vairāk kā 5 dolārus. Nekad!
36 gadus vecā Hanna ir pārliecināta: stilīgi saģērbties var arī ar minimāliem līdzekļiem.
2017. gada 24. oktobris, 07:05

Šī sieviete par apģērbu netērē vairāk kā 5 dolārus. Nekad!

Kasjauns.lv

36 gadus vecā Hanna Klose atklāti atzīst - apģērba pirkšana ir viņas vājība. Un, protams, kā jau visi vaļasprieki, arī šis maksā naudu. Hanna ir izrēķinājusi, ka visas dzīves laikā par apģērbu būtu iztērējusi apmēram 300 000 dolāru. Taču tā nav noticis, jo viņa ievēro vienu principu - nepērk lietas, kuras ir dārgākas par 5 dolāriem.

"99 procenti manu, vīra un bērna apģērbu ir iegādāti lietoto apģērbu veikalos. Vienīgais, ko vienmēr pērku jaunu, ir apakšveļa," saka Hanna. Ietaupīto naudu viņa tērē ceļošanai un ziedo labdarībai. "Es vienmēr cilvēkiem jautāju: kam tu labāk tērētu naudu - jaunam apģērbam vai ceļošanai pa pasauli un jauniem iespaidiem? Es labāk izvēlēšos skaistu māju un iespēju ceļot, nevis tērēšu naudu dārgiem pirkumiem."

Pēdējo dažu gadu laikā Hanna jau trīs reizes ir bijusi Amerikā, ceļojusi pa Itāliju, Franciju, Angliju, atpūtusies arī Bali, Taizemē, Jaunzēlandē un Austrālijā. Viņa stāsta, ka šo taupīšanas ideju ir pārņēmusi no vecākiem. "Mani vecāki vienmēr atrada veidu, kā ietaupīt. Mūsu pusdienu galds maksāja labi ja 1 dolāru. Taču vecāki to tik brīnišķīgi bija restaurējuši, ka galds joprojām stāv viņu mājās."  

Aplūko Hannas stilu: kā viņai izdodas saģērbties, kombinējot drēbes par 5 dolāriem: