foto: AFP/Scanpix/LETA
Citādāks skaistuma konkurss. Amerikāņi noskaidrojuši pievilcīgāko dāmu virs 60 gadiem
Skaistumkonkursa dalībnieces ir vecumā no 60 līdz 90 gadiem.
2017. gada 21. oktobris, 12:15

Citādāks skaistuma konkurss. Amerikāņi noskaidrojuši pievilcīgāko dāmu virs 60 gadiem

Kasjauns.lv

Skaistumkonkursi nav tikai jaunām meitenēm. Dakteris Als Mots ASV ir radījis ļoti populāras sacensības, kurās piedalās dāmas vecumā no 60 līdz 90 gadiem, un viņš uzskata, ka arī eleganta vecuma sievietes noteikti spēj iekarot daudzu skatītāju sirdis.

Skaistumkonkurss dāmām virs 60 gadiem

Skaistumkonkursi nav tikai jaunām meitenēm. Dakteris Als Mots ASV ir radījis ļoti populāras sacensības, kurās piedalās dāmas vecumā no 60 ...

gallery icon
20

Pirmais konkurss "Mis Seniors Amerika" notika pirms 39 gadiem un tas kļuvis par ikgadēju. Aizsācējs Al Mots skaistumkonkursa oficiālajā mājaslapā savu motīvus raksturo šādi: "Es gribētu uzaicināt katru amerikānieti, kura sasniegusi elegantu vecumu, dzīvot laimīgi."

Šī skaistumkonkursa pamatdoma ir cilvēkiem cienījamā vecumā dzīvot aktīvu un produktīvu dzīvi. Viņiem ir visas iespējas savu viedumu un talantiem uzlabot dzīvi arī apkārtējiem.

foto: Imgur
Skaistumkonkursa idejas autors Als Mots.

Als Mots vēlas, lai šis cienījamais gadu skaitlis nekļūtu par simbolu kāpšanai  ratiņkrēslā, jo šajā skaistumkonkursā piedalās ļoti pievlcīgas un talantīgas sievietes.

"Mis Seniors Amerika" norisinās trīs dienas. Pirmajā visas dalībnicies sacenšas defilējot un intervijā, kurā iepazīstina ar savu dzīves filozofiju. Otrajā dienā notiek pašprezentācija, kurā tiek rādītas bildes un videomateriāli ar piedzīvoto, bet noslēdzošajā dienā - talantu konkurss un ilgi gaidītā apbalvošana.

39. konkurss norisinājās "Casino Resorts" telpās Atlantiksitijā un par šī gada uzvarētāju kļuva Kerolīna Sleida-Hārdena, kura pārstāvēja rīkotāju - Ņūdžersijas štatu. Jaunā "Mis Seniors Amerika"  ir veiksmīga uzņēmēja, kura kopā ar savu vīru ir izaudzinājusi divus bērnus, no kuriem vecākajam jau 51 gads.

foto: AFP/Scanpix/LETA
Jaunā "Mis Seniors Amerika" Kerolīna Sleida-Hārdena.

Kerolīnas nākotne solās būt skaistumkaralienes cienīga, jo veselu gadu nāksies piedalīties dažādos labdarības pasākumos un ceļojumos pa visu ASV. Viņa jau tagad nespēj sagaidīt šo mirkli. Uzvarētāja neslēpj, ka pēc triumfa uz mirkli bija zaudējusi runas spējas, bet tagad nepametot sajūta, ka tas viss, kas noticis, esot kā sapnis, no kura negribas pamosties.

Arī Latvijā savulaik ir aizvadīti līdzīgi konkurs, kurā sacentās mūsu daiļās vecmāmiņas.

"Vecmāmiņa 2016" konkursa fināla pasākums

2016. gada 3. decembrī Mārupes kultūras namā noticis konkursa „Vecmāmiņa 2016” fināls.

gallery icon
99

Omītes pucējas pirms konkursa „Vecmāmiņa 2016”

2016. gada oktobra nogalē lielveikalā noticis pārvērtību šovs, kurā Latvijas vadošie imidža speciālisti, frizieri, stilisti un dejotāji konkursa „Vecmāmiņa 2016” ...

gallery icon
89

Konkursa „Vecmāmiņa 2013” fināla aizkulises

gallery icon
15

Konkursa „Vecmāmiņa 2013” fināls

gallery icon
67

Tēmas