Attiecības
2017. gada 20. oktobris, 07:01

Gluži kā pasakā: amerikāņu meitene naktsklubā iepazīstas ar Etiopijas princi. Nu viņi svin kāzas!

Kasjauns.lv

Aiziet vakarā izklaidēties uz klubu un iepazīties ar īstu princi. Vai domājat, ka šāds scenārijs iespējams tikai romantiskās filmās? Nebūt ne. Brīnumi notiek arī reālajā dzīvē, un tieši tā gadījās amerikānietei Arianai Ostinai. Viņa dejojot iepazinās ar savu nākamo vīru, kurš, izrādās, ir princis.

Kādā 2005. gada decembra vakarā Vašingtonas naktsklubā “Pearl” Ariana Ostina iepazinās ar Džoelu Makonenu, kurš zināms arī kā... princis Džoels.

Iepazīšanās bija liktenīga, un abi drīz vien otrā iemīlējās. Un tagad, pēc gandrīz 12 gadus pēc satikšanās, Ariana un Džoels apprecējās. Kļūstot par Džoela sievu, Ariana vienlaikus kļuva arī par īstu princesi. 

Pāra kāzas notika Merilendas štata pilsētā Templhilsā, un tās tika svinētas pēc Etiopijas paražām. Kā vēstī “New York Times”, princis Džoels ir pēdējā Etiopijas imperatora Hailes Selasija pēctecis, un viņš pieder Salamonīdu dinastijai. 

Tiesa, kaut arī Džoels ir princis un Ariana princese, viņu tituli ir vairāk simboliski. Katru dienu viņi dodas uz darbu tāpat kā visi “parastie” cilvēki. Ariana strādā labdarībā, palīdzot bērniem un jauniešiem ar dažādu ādas krāsu, bet Džoels darbojas farmācijas uzņēmumā “Otsuka”. 

Mirkļi no Arianas un Džoela kāzām

Cheers to the weekend! Love this shot from @jami_ramberan #AriJo #aboutamonthago #crewislit 🍾🍾🍾

A post shared by Ariana Austin Makonnen (@chezariana) on