foto: Vida Press
Stils. Populāri ļaudis nēsā T kreklus ar slavenību attēliem
Jūsmot ir jauki, taču mūziķa Fila Kolinsa meita Lilija un viņas pavadone ar dziedātāja Džastina Bībera T kreklu ir pārkāpušas galveno mūzikas modes noteikumu – nevilkt koncerta kreklus uz koncertu.
2017. gada 23. oktobris, 08:33

Stils. Populāri ļaudis nēsā T kreklus ar slavenību attēliem

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Attēls paskaidro vairāk nekā tūkstoš vārdu. Slavenība, kura valkā T kreklu ar citas slavenības attēlu un tā demonstrē abu attiecības, atbalstu vai naivu fanošanu, ir vēl vairāk vārdu vērta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dots devējam

Kad jaunais aktieris Džeidens Smits tika pieķerts jūsmojam par repera Drake uzstāšanos 2013. gada MTV Mūzikas balvu pasniegšanā, pateicībā mūziķis iHeart Radio mūzikas festivālā uzvilka kreklu ar aktiera fotogrāfiju.

foto: Vida Press
Džeidens Smits.

Veca mīla nerūs

Aptuveni gadu pēc atzīšanās mīlestībā dziedātājai Riannai mūziķis Drake ar modes palīdzību kādreizējai draudzenei atgādinājis par savām (nerimstošajām?) jūtām. Ar Riannu attēlojošām zeķītēm no Riannas un Stance sadarbības projekta.

foto: Vida Press
Drake.

Divas stila ikonas

Mūziķei Riannai visšikākajā veidā ir izdevies parādīt cieņu princesei Diānai. Sens princeses attēls komplektā ar mežonīgi augstiem, luksusa modes zīmola Manolo Blahnik džinsa apaviem. Tieši modes mērķī!

foto: Vida Press
Rianna.

Valentīndienas vēstule

Valentīndienas vēstījums mīļotajam ir modeles Džidži Hadidas T krekls ar mūziķa Zeina Malika attēlu.

foto: Vida Press

Daudz laimes

Modeles Džidži Hadidas 21. dzimšanas dienas apsveikuma kartītes vietā viņas jaunākā māsa Bella Instagram pozēja peldkostīmā ar māsas vārdu un parakstu: „Nr. 1 fane”.

foto: Vida Press
Bella Hadida.

Kolēģes atbalstam

Deviņdesmito gadu supermodele Klaudija Šīfere ir sagrāvusi stereotipus par modeļu naidīgajām attiecībām. Un par godu Naomi Kempbelas 25 gadu ilgajai karjerai valkā T kreklu ar kolēģes foto.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Vida Press

Tūrē

Pēc Glāstonberijas mūzikas festivāla draudzenes un modeles Kara Delaviņja un Kendala Dženere bija tērpušās identiskos kreklos ar uzrakstu „CaKe Tour”. CaKe, protams, simbolizē abu vārdu pirmos burtus – Cara un Kendall.

foto: Vida Press

Karaliene karalienei

Uz Burberry modes skati mūziķe Rita Ora ieradās, uzcirtusies T kreklā ar modeles attēlu un frāzi „Karaliene Delaviņja”. Kā nekā šajā skatē arī karalienei bija jādefilē.

foto: Vida Press

Fanu klubs

Skaidri un gaiši savu mīlestību pret soula dziedātāju Stīviju Vonderu ir parādījusi mūziķe Bejonse. Ar T kreklu no viņa 80. gada mūzikas albuma Hotter than July.

foto: Vida Press
Rianna.

Lai neaizmirstu

Kannu kinofestivālā franču aktrise Mariona Kotilarda ar vārdiem „Nekad neaizmirsti” atgādinājusi par nesen mirušajām 80. gadu mūzikas leģendām – Džordžu Maiklu, Prinsu, Deividu Boviju un Maiklu Džeksonu.

foto: Vida Press

Nostalģija

Aktrise Džesika Častēna kādreiz ir bijusi grupas New Kids on the Block fane. Un, kā izrādās, arī tagad.

foto: Vida Press

Pārkāpēja

Aktrise, mūziķa Fila Kolinsa meita Lilija Kolinsa ar dziedātāja Džastina Bībera T kreklu ir pārkāpusi galveno mūzikas modes noteikumu – nevilkt koncerta kreklus uz koncertu.

foto: Vida Press
Lilija Kolinsa ar pavadoni.