foto: Vida Press
"6 mēnešus nebiju krāsojusi matus, un tad..." Viņi atzīstas: šī frizūra bija milzīga kļūda
Šo frizūru Kamerona Diaza uzskata par lielu pārpratumu.
2017. gada 19. oktobris, 07:33

"6 mēnešus nebiju krāsojusi matus, un tad..." Viņi atzīstas: šī frizūra bija milzīga kļūda

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai arī matu kopšanā un veidošanā mēs visi pieļaujam kļūdas, slavenību izdarītās ir visu pamanītas, bieži – citu mīlētas un kopētas. Gluži kā slavenā Reičelas frizūra no seriāla "Draugiem". Slavenības nožēlo.

Pasaules slavenākās šausmas

„Kā lai es to pasaku? Tā ir neglītākā jelkad redzētā frizūra. Tas, ko vēlos uzzināt, – kāpēc šīs šausmas bija ar kājām?” par seriāla "Draugi" laika populāro un visā pasaulē kopēto frizūru šausminās aktrise Dženifera Anistone. „Pēc katrām sešām nedēļām man bija jāiet pie friziera, lai saglabātu šo nolāpīto sakārtojumu. Tās bija kā pēcpuses sāpes, viena no pasaulē sarežģītākajām frizūrām. Es, fēns un matu suka – mēs neesam paredzēti cits citam.”

foto: Vida Press
Dženifera Anistone AGRĀK.
foto: Vida Press
Dženifera Anistone TAGAD.

Mazā jaukā kļūda

„Mana lielākā kļūda ir matu izbalināšana! Persona, kura to darīja, man no galvas nosvilināja gandrīz visus matus. Cik sabojāti bija mati, var ļoti labi redzēt seriāla trešajā sezonā,” atklāj seriāla "Mazās jaukās meles" aktrise Ešlija Bensone.

foto: Vida Press
Ešlija Bensone AGRĀK.
foto: Vida Press
Ešlija Bensone TAGAD.

Modes vārdā

„Man bija gari mati, un nezināmu iemeslu dēļ vēlējos matu sakārtojumu kā puišu grupas Tokio Hotel solistam. Šis japāņu anime līdzīgais veidojums atgādināja kaķa galvu, un veidošanā aizņēma 20–30 minūtes. Mācība apgūta, nekad vairs ko tādu nedarīšu,” smejas mūziķis Džo Džonass.

foto: Vida Press
Džo Džonass AGRĀK.
foto: Vida Press
Džo Džonass TAGAD.

Bez sēdvietas kafejnīcā

„Franču bizītes bija mans vidusskolas stils, un ar tādu sakārtojumu fotografējos it visās skolas bildēs. Protams, ka fotogrāfijas ir šausmīgs. Šīs bizes atgādina par laiku, kad man kafetērijā neatradās sēdvieta,” matu sakārtojumu vaino mūziķe Teilore Svifta.

foto: Vida Press
Teilore Svifta AGRĀK.
foto: Vida Press
Teilore Svifta TAGAD.

Zēngalviņa kā glābiņš

Bada spēļu aktrise Dženifera Lorensa cita matu sakārtojuma dēļ ir tikusi pie amizantā, īsā matu griezuma: „Mani mati bija jokaina, pretīga garuma – līdz pleciem. To ieveidošanas vienīgā izeja bija taisīt zirgasti vai copi. Tā kā neglītāka vairs nevarēju kļūt, tos nogriezu pavisam.”

foto: Vida Press
Dženifera Lorensa AGRĀK.
foto: Vida Press
Dženifera Lorensa TAGAD.

Centīgs frizieris

Lai arī filmā Šis un tas par Mēriju aktrise Kamerona Diaza bija ar īsu matu sakārtojumu, 2012. gadā viņa atkal pie tā atgriezās. Ne labprātīgi. „Tas bija neliels pārpratums. Es teicu, ka vēlos nedaudz apgriezt matus... Un tie saruka tur un tur, visur. Biju šausmās un izplūdu asarās.”

foto: Vida Press
Šo frizūru Kamerona Diaza uzskata par lielu pārpratumu.
foto: Vida Press
Kamerona Diaza TAGAD.

Tas ir iespējams tikai reibumā

Lai gan bijušais britu futbolists Deivids Bekhems var lepoties ar daudzām dīvainām frizūrām (tostarp panku grebeni), viņa šausmu topa virsotnē esot franču bizītes. „Biju brīvdienu noskaņojumā kopā ar draugu – frizieri, kuram tās lieliski padevās. Padomāju – kāpēc gan ne?” pastāstījis Deivids un, cenšoties savu dīvaino izvēli attaisnot, piebildis: „Domāju, ka biju izdzēris vienu, divas glāzes vīna.”

foto: Vida Press
Deivids Bekhems AGRĀK.
foto: Vida Press
Deivids Bekhems TAGAD.

Ar Megu Raienu uz galvas

„Atskatoties pagātnē, būtu sevi pamācījusi, ka man aktrises Megas Raienas matu griezums izskatās vienkārši smieklīgi. Bet, iespējams, to pašu teikšu pēc desmit gadiem: „Kāpēc domāji, ka esi staigājoša pantone krāsu grāmata?”” dziedātāja Keitija Perija apzinās modes tendenču pārejošās sekas.

foto: Vida Press
Keitija Perija AGRĀK.
foto: Vida Press
Keitija Perija TAGAD.

Friziere amatiere

„Divus mēnešus biju prom no mājām un kādus sešus mēnešus nebiju krāsojusi matus. Atgriezos Ņujorkā un, tā kā mati izskatījās nespodri, izlēmu iegādāties tonējošu matu krāsu. Tikai... mati nokrāsojās tumšā dubļu brūnā krāsā. Meistare friziersalonā teica, ka nepieciešamas vēl trīs pārkrāsošanas reizes. Lai gan tie vēl ir nedaudz rudi, paliek aizvien labāk,” reiz atklājusi friziere pašdarbniece jeb aktrise Diāna Krīgere.

foto: Vida Press
Diāna Krīgere AGRĀK.
foto: Vida Press
Diāna Krīgere TAGAD.

Lūpu krāsa palīdz

2013. gadā populārā dziedātāja Rianna nogrieza zēngalviņu. Lai arī tā izskatījās eleganti un šiki, viņa tā nedomāja un pārdzīvojumu demonstrēja savā Instagram kontā: „Vēl aizvien nevaru pierast pie matiem, tāpēc mierinājumam krāsoju sarkanas lūpas.”

foto: Vida Press
Rianna AGRĀK.
foto: Vida Press
Rianna TAGAD.

Nelaimīgā piere

„Vienmēr mocījos sīko, nepakļāvīgo matiņu uz pieres dēļ. Katrs fotogrāfs ar Photoshop bilžu apstrādes programmas palīdzību tos likvidēja, un izlēmu, ka bez tiem izskatos labāk,” izvēli par labu lāzerepilācijai atklāj TV šovu zvaigzne un mūziķa Kanje Vesta sieva Kima Kardašjana. „Bet tagad man to pietrūkst.”

foto: Vida Press
Kima Kardašjana AGRĀK.
foto: Vida Press
Kima Kardašjana TAGAD.