foto: instagram.com/lusiluer_plussizemodel
"Mīļās, beidziet cīnīties ar savu ķermeni!" - burvīga horvātu modele parāda savas bildes PIRMS uzlabojumiem
"Mani trūkumi ir manas priekšrocības. Esiet neatkārtojamas,” iesaka Lūcija. 24 gadus vecās horvātu jaunietes iedvesmojošajam "Instagram" kontam ir jau gandrīz 100 tūkstoši sekotāju.
2017. gada 6. oktobris, 07:09

"Mīļās, beidziet cīnīties ar savu ķermeni!" - burvīga horvātu modele parāda savas bildes PIRMS uzlabojumiem

Kasjauns.lv

Apaļīga meitene pozē pie spoguļa apakšveļā un peldkostīmā pludmalē. Viņa nekautrējas parādīt savas strijas, celulītu, un publiski par to uzrakstīt. Ar savu piemēru Lūcija Lugomera rosina nekautrēties no sava ķermeņa un iedvesmo sievietes visā pasaulē, atgādinot: “Esiet tādas, kādas esat.”

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

24 gadus vecā Lūcija ir no Horvātijas, un viņa ir lielo izmēru modele. Līdztekus izskaistinātiem attēliem, kādi redzami uz žurnālu un katalogu vākiem vai reklāmas kampaņās, viņa sociālajos tīklos dalās ar savām “patiesajām bildēm”. Tur Lūcija redzama savā īstajā izskatā, bez “Photoshop” uzlabojumiem, raksta inforesist.org.

“Sievietes, iegaumējiet uz visiem laikiem: beidziet cīnīties ar savu ķermeni,” viņa raksta. "Ik reizi, kad skatāties spogulī, ik reizi, kad redzat cilvēku, kurš nav līdzīgs jums, jūs domājat, ka neesat pietiekami skaistas. Tas ir ļoti skumji. Jo jūsu ķermenis ir jūsu mājas,” viņa raksta.

“Jums traucē viena vienīga lieta - pārliecība, ka ar jums kaut kas nav kārtībā. Mani trūkumi ir manas priekšrocības. Esiet neatkārtojamas,” iesaka Lūcija.

Lūcija Lugomera ir pirmā lielo izmēru modele no Horvātijas. 24 gadus vecā jauniete ir slavena ar saviem iedvesmojošajiem ierakstiem sociālajos tīklos. Instagram viņas ierakstiem seko jau gandrīz 100 000 lasītāju.

Lūcijas Lugomeras iedvesmojošie "Instagram" foto

Tēmas