foto: Vida Press
Kādu rudens mēteli vai virsjaku izvēlēties? Roķīga ādas jaka šosezon ir obligāta
Ikvienas rudens sezonas modes nepieciešamība ir par klasiku kļuvusī ādas un tās imitācijas baikeru jaka. Jo īpaši modīga tā ir šosezon.
2017. gada 16. oktobris, 07:13

Kādu rudens mēteli vai virsjaku izvēlēties? Roķīga ādas jaka šosezon ir obligāta

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Temperatūras stabiņam krītot aizvien zemāk, ir pienācis laiks garderobes būtiskākajām pārmaiņām – stilīgām un praktiskām virsdrēbēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1. Vinils

Vinila un spīdīgas ādas (vai tās imitācijas) jakas un trenči ir modes aktualitāte numur viens. Drosmīga, izaicinoša, bezbailīga, pamanāma un aizraujoša.

foto: Vida Press

2. Velvets

No 70. gadu modes mūsdienās ir atdzimis samta praktiskais radinieks velvets. Taustei patīkams un grafiski aizraujošs atturīgi brūnos un pelēkos toņos trenčiem vai garderobes galvenais akcents spilgtākās krāsās.

foto: Vida Press

3. Kamuflāža

Jaunais ir labi pārbaudītais vecais. Tāpēc aizvien aktuāli ir militāra stila kamuflāžas raksti parkās un pat glamūrīgos apmetņos.

foto: Vida Press
Aktrise Halle Berija.

4. Aitāda

Estētiskākais un komfortablākais sezonas pārciešanas veids ir pārliela izmēra aitādas jakas ar sprogainām vilnas detaļām. Lieliski komplektā ar zilām džinsa biksēm vai sievišķīgām, ziediem rotātām kleitām.

foto: Vida Press

5. Kā halātā

Turpinot vasaras relaksēto noskaņu, siltākās rudens dienās vērts tēlu uzspodrināt ar gariem, halātiem līdzīgiem mēteļiem un zīdainiem kimono.

foto: Vida Press
Aktrise Džesika Alba.

6. Dūnu jaka

Pufīgās dūnu jakas ir atgriezušās uz palikšanu – krāsainas, garumā saīsinātas un valkājamas pat ar vakarkleitu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Vida Press

7. Baikeru jaka

Ikvienas rudens sezonas modes nepieciešamība ir par klasiku kļuvusī ādas un tās imitācijas baikeru jaka. Roķīga no melnas ādas, sievišķīga niansētos krāsu toņos.

foto: Vida Press
Tenisiste Marija Šarapova.