foto: Instagram
12 populārākie skaistuma triki: iesaka sociālo tīklu karalienes
Ja gadījusies ķibele ar lūpukrāsu vai acu ēnām, nebēdā! Instagram gudrinieces zina padomus visām dzīves situācijām.
2017. gada 22. septembris, 07:32

12 populārākie skaistuma triki: iesaka sociālo tīklu karalienes

Kasjauns.lv

Esi aizmirsusi matu gumiju un nezini, kā savaldīt savas cirtas? Vai arī sadrupušas tavas iemīļotās acu ēnas? Varbūt notikusi liksta ar krūšturi un nespēj savaldīt tā stīpiņas? Tas nekas! Sociālo tīklu karalienes zina padomus visiem dzīves gadījumiem! Piedāvājam skaistuma trikus, kuri ir tik vienkārši un vienlaikus ģeniāli, ka izpelnījušies plašu popularitāti Instagram. Ieskaties, varbūt arī tu atradīsi kaut ko sev dzīvei noderīgu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Plāksteris nepaklausīgo krūštura stīpiņu savaldīšanai

Matu josta, lai tiktu pie skaisti lokainiem matiem. Vienkārši aptin matus ap šo lenti un pāris stundas paturi.

Ja sadrupušas tavas mīļākās acu ēnas, vienkārši pieliec tām mazliet vazelīna un pārvērt jaunā lūpukrāsā.

Make the perfect lip color with Vaseline and your favorite eyeshadow #makeuphacks

A post shared by Glamfiniti (@glamfiniti) on

Parūpējies, lai tavas kosmētikas birstītes ir perfekti tīras: izmazgā tās ar šķīdumu, kas sastāv no olīveļļas un trauku mazgājamā līdzekļa - proporcijās 1:1. Pēc tam kārtīgi izskalo ūdenī.

Ja nav pie rokas matu gumijas vai arī nevēlies to lietot, bizi var nostiprināt arī tāpat. Vienkārši uztaisi no matiem stilīgu mezglu, kā redzams šajā video:

How to finish a braid without a hair tie #yas #hairhack #braids

A post shared by BuzzFeed Top Knot (@buzzfeedtopknot) on

Ja gribi eleganti uzkrāsot apakšējās skropstas, nenoķēpājot ādu zem acīm, ņem talkā visparastāko plastmasas karoti. Patiešām izdosies!

Šis, protams, nav nekāds jaunums, bet drīzāk atgādinājums. Kafijas biezumi ir vislabākais ādas skrubis. Turklāt - bez jebkādām papildu izmaksām.

Ja acu tuša ir izžuvusi, iepilini tajā pilienu (vai divus) savas mīļākās eļļas, un atkal varēsi to lietot. Protams, ja kosmētikai beidzies derīguma termiņš, tad gan šo triku neizmanto. Tādā gadījumā pērc jaunu tušu. 

Lūpu krāsa būs noturīgāka, ja lietosi šo triku: nokrāso lūpas, pieliec pie tām salveti, caur kuru ar mīkstu birstīti uzklāj birstošo pūderi. Šādi tavas lūpas būs perfektas daudz ilgāk.

No bambusa paklājiņa un platas gumijas lentes pagatavo paliktni kosmētikas birstītēm. Tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes - un nemaksā gandrīz neko.

#makeuphack @dunia.tutorial

A post shared by Makeup by Kika Mohd (@kikamohd) on

Piejaucot gaišajai nagu lakai mazliet acu ēnu, tiksi pie pavisam jauna nagu lakas toņa.

Ja tavas mīļās acu ēnas ir sadrupušas, nemet tās ārā. Piepilini pāris pilītes konjaka vai degvīna, sajauc tās un pagaidi, kamēr masa izžūst.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas