foto: Gatis Gierts
Skaistuma oāze Lielupē
Pirms SPA apmeklējuma Una un Zane ieturēja vieglu maltīti SemaraH Hotel Lielupe restorānā, priekšroku dodot salātiem ar jūras veltēm.
2017. gada 19. septembris, 10:47

Skaistuma oāze Lielupē

Jauns.lv

Pastaigas skaistuma redaktore Una Ulme un aktrise Zane Vaļicka ir draudzenes kopš skolas gadiem. Lai arī aizņemtības dēļ bieži satikties nesanāk, viņas ik pa laikam kopā dodas uz SPA – un tagad piekrita dalīties savos iespaidos par SemaraH Hotel Lielupe SPA&Conferences apmeklējumu.

Jau ierašanās SemaraH Hotel Lielupe abām bijusi patīkams pārsteigums. “Pirmais, kas uzrunā, ienākot pa viesnīcas durvīm, ir gaumīgais interjers. Tas veidots mūsdienīgā stilā, piesātināts ar košām krāsām un interesantiem apdares elementiem,” atzīmē Una. Viņai piekrīt Zane, kura atzinīgi novērtē arī personāla attieksmi: “Ir sajūta, ka šeit par mani no sirds parūpēsies.”

foto: Gatis Gierts
Zane izbauda SPA rituālu ķermenim Pīlādžu mirdzums.

Gardi un veselīgi

Unai un Zanei rūpes par savu skaistumu ir ikdiena. Abas regulāri apmeklē skaistumkopšanas speciālistus, nodarbojas ar sportu, atbalsta veselīgu dzīvesveidu. Savu kopā būšanas dienu draudzenes sāk ar restorāna apmeklējumu, priekšroku dodot salātiem ar jūras veltēm. “Fiziskajām aktivitātēm ir ļoti liela nozīmē manā dzīvē. Divas reizes nedēļā apmeklēju sporta zāli, skrienu, braucu ar riteni. Tāpēc sekoju līdzi savai ēdienkartei un raugos, lai tajā būtu organismam nepieciešamās uzturvielas,” stāsta Zane. Viņa pati daudz gatavo mājās un veselīga uztura pamatprincipus ieviesusi arī savā ģimenē. Lai arī dāmas neatsakās no gaļas, tieši jūras veltes viņu šķīvjos ir visbiežāk, jo tās ir garšīgas, nerada smaguma sajūtu un palīdz uzturēt slaidu figūru.

foto: Gatis Gierts
Pēc SPA procedūras Una vēl pakavējas atpūtas zonā, iestiprinoties ar veselīgām uzkodām.

Pilnīga ķermeņa un prāta relaksācija

Pēc vieglās maltītes Una ar Zani dodas uz SPA centru. Izvēlēties no plašā procedūru un SPA rituālu klāsta neesot bijis viegli. “Esmu bijusi daudzos SPA centros, taču tik plaša izvēle ir reti kur. Mani uzrunāja rituāli ar zīda proteīniem, pārsteidza zelta minerālu un sarkanvīna izmantošana procedūrā. Tomēr beigās paliku pie karsto lavas akmeņu masāžas, jo vēlējos atslābināt ne tikai ķermeni, bet arī prātu,” stāsta Una.

foto: Gatis Gierts
SemaraH Hotel Lielupe Wellness centrā pieejams 25 m baseins ar divām kaskādēm, bērnu baseins ar strūklaku, džakuzi, somu un turku pirtis, trenažieru zāle, kontrastduša, kā arī atpūtas un relaksācijas telpas.

Savukārt Zane izvēlējās SPA rituālu ķermenim Pīlādžu mirdzums, kas ietver pīlādžogu pīlingu un masāžu ar pīlādžu eļļu. “Tikko kā biju sporta zālē, tāpēc vēlējos atslābināt muskuļus, un masāža bija tieši laikā! Turklāt man ļoti patīk pīlādžogu aromāts, tas raisa pozitīvas asociācijas ar krāsaino rudeni un relaksē. Pēc rituāla jutos lieliski – atpūtusies, taču arī uzlādēta un pozitīvas enerģijas pilna!”

foto: Gatis Gierts
Sajūsmā par tikšanās prieku draudzenes izbauda pa kokteilim uz plašās terases, ar skatu uz Jūrmalas ainavu.

Abas draudzenes atzīst, ka SPA apmeklējums izvērtās par baudpilnu atpūtu. Turklāt, neraugoties uz to, ka pati viesnīca ir liela, SPA centrā ir ļoti intīma un mājīga gaisotne. Dāmas uzteic arī profesionālo speciālistu darbu, kuru roku pieskārieni ļāva pilnībā atslēgt prātu un izbaudīt procedūru.

Ar skatu uz Jūrmalu

Pēc rituāla dāmas baudīja zāļu tēju un augļus atpūtas zonā, bet pēc tam devās uz viesnīcas numuriņu, lai izmantotu laiku pačalošanai pie kokteiļa glāzes. “Bijām pārsteigtas par plašajiem, skaisti iekārtotajiem numuriem, jo īpaši par terasi un skatu, kas no tās pavērās,” ir sajūsmā Zane.

foto: Gatis Gierts
SemaraH Hotel Lielupe gaumīgi iekārtotajos numuros ikdienas rūpes paliek ārpus viesnīcas sienām.

Abas draudzenes ir vienisprātis, ka jau tuvākajā laikā atgriezīsies SemaraH Hotel Lielupe un papildus noteikti apmeklēs Wellness centru ar pirti, baseinu un džakuzi. “Mana ikdiena saistīta ar skaistumkopšanas atspoguļošanu medijos, tāpēc ir būts daudzos SPA centros un ir ar ko salīdzināt. Par SemaraH Hotel Lielupe varu teikt pašus labākos vārdus un uzskatu, ka šejienes SPA piedāvājumam ir labākā cenas un kvalitātes attiecība ne tikai Jūrmalā, bet visā Latvijā,” atzīst Una.

SemaraH Hotel Lielupe

Bulduru prospekts 64/68, Jūrmala

Reģistratūra: +371 67752755
lielupe@semarahhotels.com

Rezervācija: +371 66119339
reservations@semarahhotels.com

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar SemaraH Hotel Lielupe