foto: Vida Press
Vienmēr apburošā Skārleta Johansone: "No 12 gadu vecuma kosmētiku lietoju katru dienu"
"Ja neesmu uzkrāsojusi vismaz skropstas, tas nozīmē, ka esmu plānojusi dienu pavadīt dīvānā," savas attiecības ar kosmētiku neslēpj Holivudas zvaigzne.
2017. gada 19. septembris, 08:30

Vienmēr apburošā Skārleta Johansone: "No 12 gadu vecuma kosmētiku lietoju katru dienu"

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Žilbinoša Holivudas dīva, kura neiziet no mājas bez lūpu krāsas (vismaz) somiņā, – Skārleta Johansone.

Meikaps

Kino zvaigznēm neierasti Skārleta Johansone (izņemot būtiskus sarkanā paklāja pasākumus) par savu grimu rūpējas pati: „Tas, kas jaunībā bija eksperiments, tagad – ikdienas rituāls.

Kopš 12 gadu vecuma meikapu lietoju katru dienu. Ja neesmu uzkrāsojusi vismaz skropstas, tas nozīmē, ka esmu plānojusi dienu pavadīt dīvānā.

Manas kosmētikas standarts ir konsīleris, skropstu tuša, vaigu sārtums, uzacu zīmulis, acu ēnas un lūpu balzams.”

foto: Vida Press

Lūpas

„Man vienmēr ir līdzi sārta lūpu krāsa. Nekad nevar zināt, kad tā noderēs,” izteikusies Johansone.

Āda

„Cenšos piekopt veselīgu dzīvesveidu. Pirms kafijas no rīta vienmēr izdzeru glāzi ūdens ar citronu, kas ir labas ādas priekšnoteikums. Ja ir nepieciešams ātri atsvaidzināt seju, uzlieku kaut ko aukstu – tas palīdz gadījumos, kad ik dienas un stundām ilgi ir bijis jābūt ar biezu grima kārtu,” padomā dalās Skārleta.

foto: Vida Press

Smarža

„Pa dienu kā smaržas izmantoju aromātiskās eļļas. Vakarā – smaržas. Mīlu Dolce & Gabbana The One sievišķīgo un izsmalcināto aromātu. Manuprāt, smaržas dod pašpārliecinātību būt personībai, kurai ērti pašas ādā.”

foto: Vida Press

Mati

„Mana dabiskā matu krāsa ir tumši blonda, līdz ar to šādā pludmales smilšu tonī jūtos vislabāk. Bet matu veidošana man nepadodas, tāpēc izmantoju vienu tehniku – izmazgāt un doties,” ir atklāta aktrise.

foto: Vida Press

Augums

„Jau kopš astoņu gadu vecuma sportoju. Mans augums gadu gaitā ir mainījies, un veselīgu vielmaiņu saglabāju ar tādām nodarbībām kā joga, vingrojumi ar pašas svaru, pārgājieni un ūdens sports. Jūtos pašpārliecināta, kad esmu labā fiziskā formā, un uzskatu – ja esi izkopis gan iekšējo, gan fizisko spēku, tu vari paveikt visu,” ir pārliecināta Skārleta.

foto: Vida Press

Uzturs

„Ticu tam, ka visa priekšnoteikums ir gatavošana, laiks, kurā veidojas attiecības ar ēdienu. Pavadi laiku gatavojot, un ēdiens tev garšos!”

foto: Vida Press

Mode

„Ar gadiem ir mainījies tas, kā vēlos izskatīties. Šobrīd būtiska ir funkcionalitāte, dažkārt ārkārtīga sievišķība un bieži – absolūts androgīns. Un, lai arī man tīk 40. gadu stils un uzskatu, ka šādas kleitas manam augumam piestāv, tās reti ietekmē manu reālo garderobi. Manis iecienītākie zīmoli ir Roland Mouret, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Lanvin un Chloe.”

foto: Vida Press

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon
45