foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Nez vai jūs gribējāt to redzēt! 60 plastiskās operācijas veikušais vīrietis pludmalē
„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar TV realitātes šova zvaigzni „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.
2017. gada 14. septembris, 08:03

Nez vai jūs gribējāt to redzēt! 60 plastiskās operācijas veikušais vīrietis pludmalē

Kasjauns.lv

„Dzīvajam Kenam” jeb brazīlietim Rodrigo Alvesam ir arī sava Bārbija. Nesen vairāk nekā 60 plastiskās operācijas veikušais Kens kopā ar „lellīti” Daniju Leviju devies atpūsties uz Spānijas kūrortu Marbellu. Vai arī viņu ķermeņi pludmales tērpos izskatās līdzīgi plastmasas lellēm?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

34 gadus vecais no plastiskajām operācijām atkarīgais vīrietis Marbellas pludmalē atpūtās kopā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju. Abi fotogrāfiem ar prieku izrādīja savus skulpurētos ķermeņus peldbiksēs un bikini.

Rodrigo Alvesam plastiskās operācijas jau izmaksājušas aptuveni 500 000 eiro, bet „dzīvais Kens” intervijā apliecinājis, ka negrasās ar tām apstāties. Pirms mēneša viņš atgriezās no Irānas, kur viņam veikta kārtējā plastiskā operācija. Šoreiz ķirurgs nomainījis zoda implantu un – lai cik dīvaini tas arī neizklausītos – uzlicis citu degunu, kā arī veicis uzacu piepacelšanas operāciju.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar TV realitātes šova zvaigzni „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

Rodrigo Alvess intervijā apliecinājis, ka plastiskās operācijas uztver gluži tāpat citi cilvēki iešanu uz sporta zāli. "Arī iešana uz sporta zāli ir sava veida ķermeņa modelēšana," viņš uzskata. "Cilvēki vēlas pieaudzēt sev vairāk muskuļu."

Lai gan par to, vai "dzīvais Kens" uzskatāms par skaistu, varētu diskutēt, vīrietis pats ir apmierināts ar savu izskatu. Vēl jo vairāk, viņš uzskata, ka izskatās tieši tā, kā vienmēr vēlējies. Viņš sevi uzskata par eksotiska izskata cilvēku, kā arī glītu, taču ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Rodrigo Alvess to dēvē par "sevis uzturēšanu". Lai gan viņam patīk tas, ko redz spogulī, viņš tomēr labi saprot, ka sabiedrība viņa skaistumu vērtē citādi.

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon
22

Alvess labi apzinās, ka citi cilvēki redz viņu kā ļoti atšķirīgu. "Jā, es ļoti labi zinu, kā izskatos," viņš norāda.