foto: Eduards Paņičevs
Nedēļas greznākās kāzas Rīgā! Slavenā kardiologa Andreja Ērgļa dēls precas Daugavas krastā
Jaunais pāris Natālija Tumševica un Kristaps Ērglis ar vīra vecākiem - slaveno kardiologu Andreju Ērgli un viņa sievu Māru, ar kuru laulībā ir jau 35 gadus.
2017. gada 12. septembris, 11:07

Nedēļas greznākās kāzas Rīgā! Slavenā kardiologa Andreja Ērgļa dēls precas Daugavas krastā

Kasjauns.lv

9. septembrī vienā Rīgas glaunākajiem Rīgas restorāniem Daugavas krastā jāvārdu teica miljonāru atvase, dziedātāja un “Rīgas balles” patronese Natālija Tumševica un kardiologa Andreja Ērgļa dēls, inovatīvās medicīnas jomā strādājošais Kristaps Ērglis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krāšņās Natālijas Tumševicas un Kristapa Ērgļa kāzas

2017. gada 9. septembrī Andrejsalas restorānā "Aqua Luna" apprecējās inovatīvās medicīnas jomā strādājošais uzņēmējs, kardiologa Andreja Ērgļa dēls Kristaps Ērglis ...

gallery icon
97

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka sveikt jauno pāri bija ieradušies ģimenes locekļi, tuvākie draugi un krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku – starp viesiem bija arī pasaulslavenā tenisiste Aļona Ostapenko ar mammu. Pēc svinīgās kāzu ceremonijas, kas ilga stundu, viesi jaunajam pārim dāvāja gan kuplus ziedu pušķus, gan citas veltes, kā arī teica laba vēlējumus.

foto: Eduards Paņičevs
Starp kāzu viesiem bija līgavas viena no tuvākajām draudzenēm, šī brīža pasaulē desmitā labākā tenisiste Aļona Ostapenko ar mammu Jeļenu.

Dziedātāja Natālija Tumševica žurnālam “Kas Jauns” pastāstīja, ka ar Kristapu iepazinušies pirms pāris gadiem un saskatījušies, spēlējot tenisu: „Palēnām Kristaps ar savām patīkamām īpašībām un darbībām iekaroja manu sirdi. Viņš man iepatikās, jo ir inteliģents, gudrs, kārtīgs, labsirdīgs un sirsnīgs.”
Tumševica bilda, ka mīļotais viņas sirdi ieguvis kā īsts džentlmenis: „Kā tik nav bijis... Dāvāja ziedus, dāvanas, gatavoja dažādus pārsteigumus. Viss vienmēr bija ļoti skaisti un gaumīgi. Viņš vienmēr mani ir mēģinājis padarīt īpašāku. Neaizmirstams notikums bija bildinājums Ņujorkā… Bet arī es cenšos viņu darīt laimīgu.”

Tikpat laimīgs pāris bija arī savās kāzās. Natālija pēc laulību ceremonijas atklāja, ka par šādām kāzām sapņojusi jau bērnībā: „Šī man ir ļoti īpaša diena. Jūtos kā princese! Šis ir jau kopš agras bērnības lolots sapnis, jo, maza būdama, gribēju būt princese.”

Vērienīgās kāzas turpinājās Melngalvju namā, kur notika ikgadējā "Rīgas balle". Balles  patronese ir Natālija Tumševica.

"Rīgas balle" Melngalvju namā pulcē simtiem sapucētu ļaužu

2017. gada 9. septembrī Melngalvju namā notika tradicionālā "Rīgas balle", kur dāmas un kungi vakartērpos ballējās līdz pat rītam.

gallery icon
102

“Rīgas balles 2017” koncerts

9.septembrī Melngalvju namā Rīgā otro reizi notika “Rīgas balle”.

gallery icon
69