foto: Vida Press
Tik līdzīga mammai! Supermodeles Kraufordes meita reklamē džinsus
Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere džinsu „Hudson Jeans” reklāmas fotogrāfijā.
2017. gada 6. septembris, 07:11

Tik līdzīga mammai! Supermodeles Kraufordes meita reklamē džinsus

Kasjauns.lv

Supermodeles Sindijas Kraufordes meitai Kaijai ir 16 gadu un viņa kļuvusi par džinsu „Hudson Jeans” jauno reklāmas seju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Supermodeles Sindijas Kraufordes un uzņēmēja, bijušā modeļa Randes Gerbera meita Kaija Gerbere ir tik līdzīga savai slavenajai mammai.

Tā pati smalkā seja, karameļu krāsas brūnie mati un izteiksmīgās tumšās uzacis. Nav brīnums, ka arī Kaija uzsākusi modeles gaitas, tāpat kā mamma. 

Meitenei bija tikai desmit gadu, kad modes nams „Versace” izraudzījās viņu par savas jauniešu apģērbu līnijas reklāmas seju.

foto: Vida Press
Jūs maldāties, ja domājat, ka šī ir Sindijas Kraufordes jaunības dienu fotogrāfija. Sadarbībā ar zīmolu „RE/DONE” 51 gadu vecā supermodele izveidojusi savu apģērbu līniju un pati to arī reklamē fotogrāfijās.

„Sadarbība ar modes namu „Versace” bija izņēmums,” savulaik norādīja Krauforde. Viņa gan atzina, ka neliegs meitai veidot modeles karjeru, ja viņa to vēlēsies, bet slavenā mamma vēlējās, lai tas notiktu pēc iespējas vēlāk.

Kaija Gerbere zīmola „Hudson Jeans” reklāmas fotogrāfijās

Supermodeles SIndijas Kraufordes meita Kaija Gerbere zīmola „Hudson Jeans” reklāmas fotogrāfijās.

gallery icon
9

Nu jau pāris gadu Kaija var lepoties ar veiksmīgu modeles karjeru. Pavisam nesen jauniete kļuvusi par džinsu „Hudson Jeans” jauno reklāmas seju.

51 gadu vecās Sindijas Kraufordes jaunākā fotosesija

Sadarbībā ar zīmolu „RE/DONE” 51 gadu vecā supermodele Sindija Krauforde izveidojusi savu apģērbu līniju un pati to arī reklamē fotogrāfijās.

gallery icon
6

Sindija Krauforde ar meitu Kaiju

Supermodeles Sindijas Kraufordes meita Kaija ar katru gadu aizvien vairāk līdzinās savai slavenajai un skaistajai mammai.

gallery icon
17