Madonna atkal kaila. "Met Gala" kostīmu balles ekstravagantākie tērpi. FOTO
Madonna, Teilore Svifta un Lady Gaga.
2016. gada 3. maijs, 16:03

Madonna atkal kaila. "Met Gala" kostīmu balles ekstravagantākie tērpi. FOTO

Jauns.lv

Neskaitāmas slavenības krāšņajam „Met Gala” kostīmu balles vakaram Metropolitēna mākslas muzejā Ņujorkā bija izvēlējušās metāliskas krāsas futūristiskos tērpos. Šogad ballei bija dota tēma „Manus x Machina: Mode tehnoloģiju laikmetā”.

Biļetes uz „Met Gala” labdarības balli maksāja 30 000 ASV dolāru katra, bet galdiņu varēja rezervēt par 275 000 ASV dolāru.

Vakara vadītāja dziedātāja Teilore Svifta uz pasākumu ieradās futūristiskā sudraba krāsas mini kleitā, ko darinājis modes nams „Louis Vuitton”. Tērpu viņa bija papildinājusi ar līdz ceļgaliem „šņorētiem” augstpapēžu apaviem un gotu stilā krāsotām tumši sarkanām lūpām, kas izskatījās teju kā melnas.

Godinot vakara tēmu, vairākas zvaigznes bija izvēlējušās tērpus metāliskā krāsā. Taču popzvaigzne Bijonsē uz balli ieradās persiku krāsas lateksa kleitā, ko darinājis modes nams „Givenchy”. Augumam piegulošajam apģērbam bija ziedu raksts un tas bija bagātīgi rotāts pērlītēm. Tērps arīdzan lieliski izcēla dziedātājas izslavētās sievišķīgās auguma aprises. Lai izskatītos slaidāka, Bijonsē tērpu papildinājusi ar pieskaņotas krāsas siksniņkurpēm uz biezas platformas zoles. Dziedātāja uz balli šogad bija ieradusies bez vīra, repera Jay Z.

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana lepojas, ka sasniegusi sevis nolikto mērķi un nokritusies svarā līdz 63 kilogramiem. Viņa uz „Met Gala” balli ieradās sudrabotā tērpā, kas atgādināja stilizētas bruņas un bija bagātīgi rotājusies dārglietām. Kimas tērpa šķēlums sniedzās gandrīz līdz gurnam, atsedzot viņas kreiso kāju un sudrabotās siksniņkurpes.

Kardašjanu uz pasākumu pavadīja viņas vīrs reperis Kanje Vests, kurš – kā izsakās daži stila eksperti – laikam izmetis „zelta likumu rokasgrāmatu” un uz balli ieradās saplēstos džinsos. Mūziķis tām bija pieskaņojis zaigojošu jaku, bet acīs ielicis zilas kontaktlēcas.

Kimas pusmāsa modele Kendala Dženere bija izvēlējusies „Versace” tērpu ar pikantiem izgriezumiem, kas izcēla viņas lielisko figūru. Jaunā modele uz sarkanā paklāja pozēja kopā ar deviņdesmitajos gados populāro supermodeli Sindiju Kraufordi, kura balli apmeklēja zīmola „Balmain” darinātā mirdzošā kleitā.

Arī Kendalas māsa Kailija Dženere kostīmu ballei bija izvēlējusies „Balmain” tērpu, ko rotāja dārgakmentiņi.

Savukārt popzvaigzne Madonna nelaida garām iespēju atkal parādīt pliku dibenu...

Šīs un citas slavenības „Met Gala” kostīmu ballē – galerijā!

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press