foto: Vida Press
"Nekad neesmu sauļojusies, lietojusi alkoholu, smēķējusi" - 48 gadus vecā Dženifera Lopesa par savu izskatu
"Bieži, plānojot darbus, aizmirstam, kas dzīvē ir galvenais. Tikpat būtisks kā sports man ir miegs,” saka Lopesa. Desmit stundas viņai esot ideālais, bet astoņas – minimālais miega daudzums.
2017. gada 22. augusts, 06:48

"Nekad neesmu sauļojusies, lietojusi alkoholu, smēķējusi" - 48 gadus vecā Dženifera Lopesa par savu izskatu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

„Lai arī nepārtraukti tiek atkārtots, bet patiešām ticu, ka skaistums nāk no iekšienes,” apgalvo 48 gadus vecā Dženifera Lopesa. Sieviete, kura ir talantīga gan mūzikā, gan aktierspēlē, sieviete, kura spēj atrast līdzsvaru starp darbu, ģimeni un rūpēm par sevi. Un vienmēr izskatīties žilbinoši!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Seja

„Esmu dzirdējusi teicienu, ka līdz 25–30 gadu vecumam seja ir tāda, kādu to ir devis Dievs. Pēc tam – tāda, kādu esi pelnījusi. Tāpēc vienmēr cenšos būt jauka,” skaidro Dženifera un piebilst, ka ar to vēl nav pietiekami: „Nekad neesmu sauļojusies, neesmu lietojusi alkoholu un smēķējusi.”

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20

Uzturs

Dženiferai patīkot gatavot, un par savas ēdienkartes pamatu viņa izmantojot dārzeņus – sparģeļus, Briseles kāpostus, brokoļus un kāļus. „Tas, ko tu ēd, atspoguļojas ne tikai auguma formās, bet arī ādas izskatā.” Būtiski esot uzturā lietot arī proteīnu: „Proteīns lieliski piepilda un ilgāk liek justies paēdušai. Un tā ir fantastiska degviela muskuļiem.”

foto: Vida Press

Sports

Bez bērnu audzināšanā nepieciešamajām aktivitātēm Lopesu lieliskā formā notur stingrs sporta režīms: „Pirmkārt, laba izskata un pašsajūtas noslēpums ir meditācija. Otrkārt, regulārs sports. Tad, kad esi veselīgs un rūpējies pats par sevi, esi spējīgāks parūpēties arī par saviem tuvākajiem.” Tas nozīmē – ik dienas 30 minūšu kardio un 30 minūšu muskuļu attīstīšanas treniņi.

Mati

„Kad esmu steigā, mans matu sakārtojums ir ikvienas sievietes iecienītā zirgaste vai cope. Matus atglaužu uz aizmuguri un, lai izskatītos izsmalcinātāk, ausīs ielieku lielus auskarus,” savas frizūras triku atklāj zvaigzne.

Arī Dženiferai Lopesai ir celulīts

Pat tādu sievieti, kā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, kas sevi uztur tik lieliskā fiziskajā formā, piemeklējusi tā pati problēma, ...

gallery icon
3

Atpūta

„Miegs! Manuprāt, bieži plānojot darbus, aizmirstam, kas dzīvē ir galvenais. Tikpat būtisks kā sports man ir miegs,” saka Lopesa, paskaidrojot, ka desmit stundas esot ideālais, bet astoņas – minimālais miega daudzums.

foto: Vida Press

Meikaps

Dženiferas Lopesas skaistuma rituāli 48 gadu vecumā būtiski neatšķiroties no 20–30 gados piekoptajiem: „Uzskatu, jo mazāk – jo labāk. Darba laikā esmu spiesta lietot daudz grima, tāpēc brīvajā laikā no tā atsakos. Pāris reižu nedēļā sevi palutinu ar dziļas mitrināšanas matu masku, bet seju attīru ar kvalitatīvu, dermatologa ieteiktu sejas tīrītāju.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Stils

Aktrises, dziedātājas padoms ir modi neuztvert pārāk nopietni: „Stila ziņā vēlos iedrošināt sievietes justies komfortabli un jautri. Jo – dzīvei ir jābūt prieka pilnai!”

foto: Vida Press