foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
"Dzīvajam Kenam" plastiskās operācijas ir kā došanās uz sporta zāli - nieks vien ir
„Dzīvajam Kenam” Rodrigo Alvesam nesen veikta kārtējā plastiskā operācija. Tajā viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. Viņš sevi joprojām uzskata par skaistu.
2017. gada 12. augusts, 08:14

"Dzīvajam Kenam" plastiskās operācijas ir kā došanās uz sporta zāli - nieks vien ir

Kasjauns.lv

Rodrigo Alvess, kurš labāk pazīstams kā "dzīvais Kens", nesen paviesojies britu sarunu šovā "Loose Women", kur skaidri un atklāti pateicis, ka viņš aizvien turpina un turpinās veikt sev plastiskās operācijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon
22

"Dzīvais Kens" pavisam nesen atgriezies no Irānas, kur viņam veikta kārtējā plastiskā operācija. Šoreiz ķirurgs nomainījis zoda implantu un – lai cik dīvaini tas arī neizklausītos – uzlicis citu degunu, kā arī veicis uzacu piepacelšanas operāciju.

Rodrigo Alvess intervijā apliecinājis, ka plastiskās operācijas uztver gluži tāpat citi cilvēki iešanu uz sporta zāli. "Arī iešana uz sporta zāli ir sava veida ķermeņa modelēšana," viņš uzskata. "Cilvēki vēlas pieaudzēt sev vairāk muskuļu."

Lai gan par to, vai "dzīvais Kens" uzskatāms par skaistu, varētu diskutēt, vīrietis pats ir apmierināts ar savu izskatu. Vēl jo vairāk, viņš uzskata, ka izskatās tieši tā, kā vienmēr vēlējies. Viņš sevi uzskata par eksotiska izskata cilvēku, kā arī glītu, taču ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Rodrigo Alvess to dēvē par "sevis uzturēšanu". Lai gan viņam patīk tas, ko redz spogulī, viņš tomēr labi saprot, ka sabiedrība viņa skaistumu vērtē citādi.

Alvess labi apzinās, ka citi cilvēki redz viņu kā ļoti atšķirīgu. "Jā, es ļoti labi zinu, kā izskatos," viņš norāda.