foto: Tom Buchanan/silverhub/REX/ Vida Press
Spekulācijas turpinās. Karaliene troni atdodot princim Viljamam, ne Čārlzam
Slavenību žurnāls „Life & Style” apgalvo, ka Anglijas karaliene par nākamajiem monarhiem nosaukusi mazdēlu princi Viljamu un viņa sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Vai šīs baumas gūs apstiprinājumu?
2017. gada 11. augusts, 06:11

Spekulācijas turpinās. Karaliene troni atdodot princim Viljamam, ne Čārlzam

Kasjauns.lv

Slavenību žurnāls „Life & Style” apgalvo, ka Viņas Majestāte karaliene Elizabete II nosaukusi nākamo monarhu, un tas nebūšot viņas dēls princis Čārlzs, bet gan mazdēls princis Viljams.

Slavenību žurnāls „Life & Style” apgalvo, ka par nākamo Anglijas karali un karalieni nosaukti princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu.

„Viņas majestāte ir sapratusi, ka Viljams un Ketrīna ir nākotne,” izdevumam it kā apgalvojis kāds no pils. „Viņa 65 gadus pielikusi visas pūles, lai Vindzoru dzimta neiznīktu. Viņa saskatījusi, ka Viljamam un Ketrīnai piemīt īstā enerģija un nepieciešamās īpašības, lai pildītu šo pienākumu modernajā pasaulē. Karaliene Elizabete vienmēr rīkosies tā, lai tas nāktu par labu monarhijas pastāvēšanai ilgtermiņā.”

foto: insight media/ Vida Press
Viņas Majestāte Anglijas karaliene Elizabete II (vidū) ar vīru Edinburgas hercogu princi Filipu, dēlu princi Čārlzu un viņa sievu Kornvolas hercogieni Kamillu, kā arī mazdēlu princi Viljamu un viņa sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu.

„Ņemot vērā drāmu, kurā karaliskā ģimene bijusi ierauta pēdējo desmitgažu laikā, Elizabete sapratusi, ka monarhijai vairs nav tā vara un cieņa citu acīs, kāda bija senatnē,” norādījis žurnāla „Life & Style” informators. „Viņas acīs, Viljams un Ketrīna ir vienīgie divi cilvēki, kas varētu to mainīt.”

Slavenību žurnāls tāpat arī norādījis, ka 91 gadu vecās karalienes lēmums troni atdot mazdēlam, nevis dēlam princim Čārlzam (68), šobrīd esot ievērojami pasliktinājis tēva un dēla attiecības. „Viljama un Čārlza attiecībās iezadzies saspīlējums, taču viņi mazpamazām aprodot,” izteicies informators. Viņš arī norādījis, ka par spīti daudzu viedoklim, Čārlza sieva Kornvolas hercogiene Kamilla [ar kuru Velsas princis ir precējies jau 12 gadus] gan nejūtoties apbēdināta par šādu vīramātes lēmumu. „Viņa klusībā par to ir pat ļoti priecīga,” apgalvo ziņotājs. „Septiņdesmit gadu vecumā viņai jau pietiek ar esošo drāmu, kas skar viņas dzīvi. Taču Čārlzam ar šādu lēmumu sarast ir grūti. Viņam jau tā neveicas, kā vīram, kam visilgāk bijis jāgaida uz amatu,” žurnālam „Life & Style” izteicies bijušais bulvārpreses izdevuma „The Sun” redaktors, karaliskās dzīves aprakstītājs Dankans Larkombe.

Jubilāres karalienes Elizabetes II jaunākās fotogrāfijas

2017. gads. Karalienes Elizabetes II jaunākās fotogrāfijas

gallery icon
39

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon
63

Princis Čārlzs un Kamilla kāzu dienā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla kāzu dienā 2005. gada 8. aprīlī.

gallery icon
3