foto: Vida Press
Andželinas Džolijas šīs vasaras stils: ērtas sandales
Aktrise Andželina Džolija šosezon izvēlas zīmolu „Stuart Weitzman” un „K. Jacques” sandales, kas tikai izpārdošanu laikā sasniedz 200 dolāru atzīmi. Pirms tās maksājušas ievērojami dārgāk.
2017. gada 26. jūlijs, 07:02

Andželinas Džolijas šīs vasaras stils: ērtas sandales

Kasjauns.lv

Aktrise Andželina Džolija glamūru atstāj sarkanā paklāja pasākumiem, ikdienai Holivudas dīva izvēlas vienkāršu, galvenais ērtu, apģērbu un apavus.

foto: Vida Press

Dodoties pa veikaliem kopā ar meitām Šilo, Zaharu un Vivjenu, aktrise Andželina Džolija bija ģērbusies garā melnā kleitā uz lencītēm, bet plecus piesegusi ar pelēku apjomīgu pončo. Kājās aktrise apāvusi tā sauktās gladiatoru stila sandales, kas popularitātes virsotnes sasniedza pirms dažiem gadiem. Modes pētnieki secinājuši, ka Džolijas apavu pāris ir no „Stuart Weitzman's Looping Sandal” jaunākās kolekcijas. To cena veikalos sasniedz 398 ASV dolāru, taču izpārdošanas akciju laikā nopērkamas par 199 ASV dolāriem.

foto: Vida Press

Savukārt vēl dažas dienas iepriekš, dodoties uz pārtikas veikalu kopā ar meitu Vivjenu, aktrisei kājās bija smilšu krāsas sandales, ko darinājis zīmols „K. Jacques”. Stila eksperti vērtē, ka šie ādas apavi gan neesot pieskaitāmi stilīgākajiem, taču viennozīmīgi atzīstami par ļoti ērtiem vasarai. Lai gan tie neliks apbrīnā atskatīties, tie labi derēs ar teju jebkādu apģērbu. „K. Jacques Epicure Sandals” apavu pāris šobrīd nopērkams par 196 ASV dolāriem, taču to sākumcena bijusi 280 ASV dolāru.

Andželina Džolija izvēlas ērtas sandales

Aktrise Andželina Džolija šosezon izvēlas zīmolu „Stuart Weitzman” un „K. Jacques” sandales, kas tikai izpārdošanu laikā sasniedz 200 dolāru atzīmi. ...

gallery icon
11

Arī Disnejlendas apmeklējumam kopā ar bērniem, aktrise izvēlējusies brīvas sandales. Uz atrakciju parku ģimene devusies, lai atzīmētu jaunāko bērnu – dvīņu Vivjenas un Noksa – devīto dzimšanas dienu.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon
15