foto: Elizabeth Goodenough/Everett Collection / Vida Press
Popzvaigzne Rianna pošas kāzām. Būs vismaz divas ceremonijas!
Pēc nepilnu divu mēnešu randiņu perioda popzvaigzne Rianna jau pošas kāzām ar savu turīgo mīļoto – uzņēmēju no Saūda Arābijas Hasanu Džamīlu.
2017. gada 21. jūlijs, 16:33

Popzvaigzne Rianna pošas kāzām. Būs vismaz divas ceremonijas!

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Rianna (29) un Saūda Arābijas uzņēmējs Hasans Džamīls (29) ir kopā mazāk nekā divus mēnešus, bet dziedātāja jau ir gatava kāzām. Turklāt jau darījusi zināmu, ka ar vienu laulību ceremoniju viņai būs par maz. Būšot vismaz divas!

Izdevuma „Life & Style” rīcībā nonākusi informācija, ka dziedātāja Rianna un viņas mīļotais vīrietis Hasans Džamīls jau esot runājuši gan par kāzām kā tādām, gan par to, ka jābūt divām grandiozām svinībām. „Viņi ir vienojušies, ka neprecēsies Amerikas Savienotajās Valstīs,” norādījis jaunā pāra paziņa. „Viņi vēlas, lai vieta, kur apmainīsies laulību solījumiem, būtu īpaša viņiem un viņu izcelsmei. Tas nozīmē, ka viena ceremonija notiks [Riannas dzimtajā] Barbadosā, bet otra Saūda Arābijā, iespējams Rijādas pilsētā.”

Kāzu izdevumus abi turīgie mīļotie neplāno dalīt. Visus ar kāzu rīkošanu saistītos tēriņus apņēmies segt līgavainis. Kā nekā Hasana ģimenes kapitāls novērtēts pusotra miljarda ASV dolāru apmērā. „Ir vairāk nekā skaidrs, ka naudas jautājums viņus neuztrauc,” izteicies paziņa. „Viņi vēlas fantastisku kāzu norises vietu ar ģimenes un draugu klātbūtni. Viņi nevar vien sagaidīt kāzas. Viņi patiešām ir kā radīti viens otram.”

Tā kā abiem ir vērā ņemami ienākumi, draugi zina teikt, ka Rianna un Hasans šobrīd ir ieinteresēti noslēgt 1 miljardu dolāru vērtu pirmslaulību līgumu. „Viss notiek ļoti ātri, bet šobrīd viņu prioritāte ir kopā ar advokātiem vienoties par striktu līgumu,” norāda paziņa. „Rianna mīl Hasanu, taču bizness paliek bizness.”

Riannas tēvs jau draudzīgi brīdinājis meitas mīļoto. „Viņam nāksies piekāpties,” topošo znotu „uz zoba” pavilcis Ronalds Fentijs. „Viņa ir ļoti neatkarīga un ambicioza. Neviens viņai nevar norādīt, ko darīt.”

Portāla „Hollywood Life” rīcībā nonākusi informācija, ka Riannas bijušais draugs reperis Dreiks nav sajūsmā par dziedātājas jaunajām attiecībām. „Dreiks ir greizsirdīgs uz Riannas jauno draugu miljardieri,” izteicies paziņa. „Viņš nespēj saprast, kāpēc gan Riannai patīk šīs puisis. Rianna un Dreiks gadiem ilgi te šķīrās, te atkal attiecības atjaunoja. Dreiku aizvien pārņem spēcīgas emocijas, ja redz viņu kopā ar citu.”

Naomi Kempbela un uzņēmējs Hasans Džamīls

Naomi Kempbelas un Hasana Džamīla attiecības nekad nav oficiāli apstiprinātas, taču 2016. gada jūlijā pāris nofotografēts lieliski pavadām laiku „British ...

gallery icon
6

Hasana Džamīla dēļ pirms kāda laika saķildojās labākās draudzenes – Rianna un britu supermodele Naomi Kempbela. Modeli ar Saūda Arābijas uzņēmēju vienoja īslaicīgs romāns pērn. Lai gan viņiem viss beidzies, Kempbela nespējot slēpt neapmierinātību par to, ka viņas bijušajam un eksdraudzenei Riannai nu uzplaukušas tik kvēlas jūtas. Mis Kempbela nevar paciest, ka nonākusi „otrajā vietā”.

Kāds paziņa apgalvojis plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, ka Kempbela jūtas nikna, ka Hasans izvēlējies Riannu un viņa šajā vīrietī „līdz ausīm” ieķērusies.

Bijušās sirdsdraudzenes Naomi Kempbela un Rianna

Bijušās sirdsdraudzenes supermodele Naomi Kempbela un popzvaigzne Rianna.

gallery icon
20

„Viņas abas ir grūti izprotamas sievietes,” teic paziņa. „Neviens īsti nezina, kas notika Naomi un Hasanam, taču viņa nespēj paciest domu, ka viņas vietā kāda cita atzīta par labāku.”

„Ja Rianna kādā ieķeras, tas ir nopietni un labāk, lai neviens nestājas viņai ceļā,” piebildis zinātājs.

Naomi Kempbelas un Hasana Džamīla attiecības nekad nav oficiāli apstiprinātas, taču aizvadītā gada jūlijā pāris nofotografēts lieliski pavadām laiku „British Summer Time” festivālā Londonā. Abi arī nekautrējās publiski skūpstīties.