foto: Instagram, Vida Press
Miranda Kera pasakainajai kāzu kleitai iedvesmojusies no Greisas Kellijas
Modele Miranda Kera un "Snapchat" dibinātājs miljardieris Evans Špīgels kāzu dienā. Līgava izvēlējusies modes nama "Dior" darinātu tērpu.
2017. gada 19. jūlijs, 07:25

Miranda Kera pasakainajai kāzu kleitai iedvesmojusies no Greisas Kellijas

Kasjauns.lv

Modes žurnāls „Vogue” guvis ekskluzīvas tiesības sava izdevuma lappusēs fotogrāfijās atspoguļot, kāda bija austrāliešu modeles Mirandas Keras līgavas kleita, kad viņa teica jāvārdu savam izredzētajam – „Snapchat” dibinātājam, miljardierim Evanam Špīgelam.

Miranda Kera un Evans Špīgels kāzu dienā

Austrāliešu modele Miranda Kera kāzu dienai ar „Snapchat” dibinātāju miljardieri Evanu Špīgelu izvelējusies modes nama „Dior” darinātu līgavas kleitu.

gallery icon
3

Modele Miranda Kera savai lielajai dienai izvēlējusies modes nama „Dior” darinātu kāzu tērpu, kas stila ziņā līdzinās ikoniskajai līgavas kleitai, kādā savā kāzu dienā bija tērpusies Monako princese Greisa Kellija.

Amerikāņu kinoaktrise jāvārdu Monako princim Raineram teica tālajā 1956. gadā. Viņa kāzu dienai bija izvēlējusies modes mākslinieces Helēnas Rouzas darinātu kleitu ar garajām piedurknēm. Lai gan kopš Greisas Kellijas kāzām aizritējis jau vairāk nekā puse gadsimta, līdzīga stila kāzu kleitas aizvien izvēlas neskaitāmas līgavas visā pasaulē.

Austrāliešu modele Miranda Kera savu kāzu kleitu uzticēja darināt modes nama „Dior” māksliniecei Marijai Gracijai Čiuri. Dizainere klasiskā stila tērpu papildinājusi ar moderniem elementiem.

„Manuprāt, tas ir ikvienas meitenes sapnis, lai viņas kāzu kleitu darinātu modes nams „Dior”,” Miranda izteikusies sarunā ar modes žurnāla „Vogue” reportieri. Arī princeses Greisas Kellijas tērpu bija darinājis tieši šis modes nams.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
1956. gada 19. aprīlis. Arī princese Greisa Kellija kāzu tērpu bija uzticējusi radīt modes namam „Dior”.

Keras kleita papildināta ar izsmalcinātiem maijpuķīšu ziediem, kas darināti no auduma. Savukārt koptēls noslēgts ar garu baltu plīvuru un ziedu matu rotu.

„Viņa vēlējās ko līdzīgu pasakai. Viņa man padeva ideju darināt kleitu, kas vienlaikus būtu saviļņojoša un vienkārša,” norāda dizainere.

„Kleita, kas pilnībā tevi piesedz, rada šķīstības izjūtu un piešķir noslēpumainību,” izteikusies pati Miranda. „Es izbaudu modi. Agrāk esmu uzdrīkstējusies būt mežonīgāka, brīvāka un bohēmiskāka. Taču šajā dzīves posmā mans stils ir atturīgāks.”

Princese Greisa Kellija kāzu dienā

Princese Greisa Kellija un Monako princis Rainers kāzas svinēja 1956. gada 19. aprīlī. Princese bija tērpusies modes nama „Dior” darinātā ...

gallery icon
18

Kāzu dienā arī Mirandas līgavainis bija tērpies modes nama „Dior” darinātās drānās, izvēloties tumšas krāsas fraku.

Žurnāls „Vogue” informē, ka pēc kāzu ceremonijas, vakara svinībām Miranda izvēlējusies otru kleitu. Arī tā bijusi modes nama „Dior” darināta. Šis mežģīņu tērps garuma ziņā bijis nedaudz īsāks.

Miranda Kera gatavojas „Moschino” tērpu skatei

Gatavojoties „Moschino Resort Collection” tērpu skatei, modele Miranda Kera pirmoreiz publiski redzēta ar laulības gredzenu pirkstā. Tas darināts no platīna ...

gallery icon
18

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon
34

Miranda Kera un Evans Špīgels nopērk māju

Austrāliešu modele Miranda Kera un viņas mīļotais vīrietis attēlu kopīgošanas tīkla „Snapchat” vadītājs Evans Špīgels par 12 miljoniem dolāru nopirkuši ...

gallery icon
21