foto: Vida Press
Skaistums Holivudas stilā. Nikola Kidmena: "Ja esi blonda, skalo matus ar šampanieti!"
„Ja tev ir rudi mati, pamēģini tos skalot ar dzērveņu sulu. Bet, ja esi blonda, brīnumus dara skalošana ar šampanieti,” iesaka Nikola Kidmena.
2017. gada 18. jūlijs, 06:16

Skaistums Holivudas stilā. Nikola Kidmena: "Ja esi blonda, skalo matus ar šampanieti!"

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena (50), pakļaujoties Holivudas skaistuma standartiem, jau jaunībā izmantojusi botoksa injekciju sniegtās iespējas. Nesen viņa noraidījusi runas par plastiskās ķirurģijas pakalpojumu izmantošanu un apgalvo, ka paļaujas tikai uz dabas doto un viņas skaistuma nosacījums esot veselīgs dzīvesveids.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81

Acis

„Uz nakti uzklāju Rapid Wrinkle Repair krēmu ar retinolu, kas ir patiešām iedarbīgs un pretēji citiem – nesausina ādu. Esmu to iedevusi mammai un māsai, un to lieto pat mans vīrs,” uzsvērusi Nikola.

Svars

„Cenšos ēst pareizi un tikai organisku pārtiku – salātus un zivi. Dažkārt pastu, bet neesmu draugos ar pārtiku, kurai ir augsts tauku daudzums,” atklājusi Kidmena.

foto: Vida Press

Augums

Kidmena ir atzinusi: „Labākais veids, kā sevi saglabāt formā, ir peldēšana.” Pusotru stundu un katru dienu.

Mati

„Ja tev ir rudi mati, pamēģini tos skalot ar dzērveņu sulu. Bet, ja esi blonda, brīnumus dara skalošana ar šampanieti,” iesaka Kidmena.

foto: Vida Press

Āda

„Ik rītu uzklāju vairākas saules aizsargkrēma kārtas. Maniem vecākiem ir bijis ādas vēzis, tāpēc man ir jābūt ļoti, ļoti piesardzīgai un jālieto krēms ar SPF 100 filtru. Zinu, ka tas izklausās ļoti daudz, bet tas tā nav.”

Relaksācija

„Ticu masāžu medicīniskajai iedarbībai. Bez meditācijas tā ir mana relaksācija, kas nodrošina kvalitatīvāku miegu.”

foto: Vida Press

Smaržas

„Man ir pašai savas smaržas, kuras radītas pēc slepenas receptes. Tā kā cilvēki par tām bieži interesējas, varbūt tās kādu dienu iepildīšu pudelītēs un pārdošu,” ir izteikusies aktrise.

foto: Vida Press

Seja

„Mani sejas krēmi ir La Mer Crème vai Aquaphor – tie nemaksā neko un ir piemēroti sausai ādai. Un, tā kā meikapu ārpus darba nelietoju, skropstas un uzacis ietonēju ķīmiski,” bijusi atklāta Nikola.