foto: Shutterstock
Gudra aizsardzība no saules visai ģimenei!
2017. gada 28. jūnijs, 14:30

Gudra aizsardzība no saules visai ģimenei!

Jauns.lv

Rūpējies par drošu un nekaitīgu ādas aizsardzību no saules, lai izvairītos no UV starojuma, apdegumiem, nevēlamas pigmentācijas un audzēju attīstības riska.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saules bīstamie glāsti

Uzturoties saulē bez drošas aizsardzības, mēs pakļaujam ādu UV staru kaitējumam, kas mūsu šūnās spēj izraisīt DNS mutācijas, vēža attīstību, sabojāt ādas veselību un izskatu. Ādas aizsardzība no saules stariem ir svarīga jebkurā vecumā, lai pasargātu ādu no UVS gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Īpaši uzmanīgiem ir jābūt cilvēkiem ar gaišu un jutīgu ādu, maziem bērniem. Ļoti svarīga ādas aizsardzībā ir saules aizsargkrēmu lietošana ar augstu SPF (Sun Protection Factor). 

Atšifrējam UVA/UVB  

Saule izstaro divu veidu kaitīgos ultravioletos starus – UVA, kas ielaužas zem ādas virskārtas, izraisot audu priekšlaicīgu novecošanu (krunkas, pigmentāciju, ādas elastības zudumu un sausumu), un UVB starus, kas ādas virskārtā rada iedegumu vai apdegumu. Abi stari ir kaitīgi un var stimulēt dažādu audzēju un veidojumu attīstību. Dziļākos ādas bojājumus izraisa UVA stari, kas neizpaužas kā apdegums, bet gadu gaitā uzkrājas un summējas, līdz beidzot var izraisīt ādas vēzi. Arī tad, ja āda ir tumša, kas saulē (UVB staros) nekad neapdeg, noteikti ir jālieto aizsargkrēms.

SVR jaunās inovācijas

SVR saules kosmētika piedāvā drošu aizsardzību no saules zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem ar paaugstinātu jutību pret sauli. Ir radīta vēl drošāka formula bez parabēniem, minerāleļļām un citām kaitīgām ķīmiskām vielām. Jaunākās paaudzes tehnoloģijas nodrošina aizsarglīdzekļu noturību pret ūdeni, svīšanu un berzi. Neredzams pārklājums, vieglums un delikāts vasaras aromāts bez alergēniem.

SVR inovācija Integral Secure Technology pasargā no 100% saules stariem UVB (apdegums) + UVA (novecošanās, vēzis) + redzamā gaisma (hiperpigmentācija) + IR (infrasarkanais starojums veicina ādas atslābumu). Vērtīgu antioksidantu komplekss un spēcīgi filtri SPF 50+ sniedz 8 stundu iedarbību un ļoti efektīvu aizsardzību.

SVR Integral Secure tehnoloģijas lielie plusi:

  • nodrošina aizsardzību pret oksidatīvo bojājumu no UVA, UVB, redzamās gaismas un infrasarkanās gaismas;
  • fizikāla aizsardzība – ādas virskārtā;
  • bioloģiskā šūnu aizsardzība;
  • dziļi atjauno DNA, vēža profilakse;
  • augu izcelsmes smaržvielas bez alergēniem;
  • ilgtermiņa iedarbība pret brīvajiem radikāļiem – gan pirms sauļošanās, gan atrodoties saulē, gan pēc uzturēšanās saulē.

IEVĒRO:

Saules UV starojums nonāk uz ādas arī mākoņainā laikā, tāpēc līdzekli sejai ar SPF lieto vienmēr, kad dienā dodies ārā svaigā gaisā. Zied to arī uz kakla, rokām, pleciem, ja tos nenosedz apģērbs.

SVR saules aizsarglīdzekļu sērija

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SUN SECURE FLUID 50+ saules aizsargfluīds sejai. Viegls, nodrošina neredzamu pārklājumu, nav lipīgs, matējošs efekts.100% organiskas izcelsmes filtri aizsargā pret 

UVA/UVB stariem. 50 ml 22 EUR, EUROAPTIEKA

SUN SECURE LAIT 50+ saules aizsargpieniņš sejai un ķermenim nodrošina neredzamu pārklājumu un dziļi mitrina ādu. 100% organiskas izcelsmes filtri aizsargā pret UVA/UVB stariem.100 ml, 22 EUR EUROAPTIEKA

SUN SECURE BRUME 50+ atsvaidzinošs saules aizsargsprejs sejai un ķermenim. Rada otrās ādas efektu, sniedz drošu aizsardzību. 100% organiskas izcelsmes filtri aizsargā pret UVA/UVB stariem.Piemērots pieaugušajiem un bērniem no 3 gadu vecuma. 200 ml, 26 EUR, EUROAPTIEKA

SUN SECURE APRES-SOLEIL intensīvi mitrinošs balzāms sejai un ķermenim. Intensīvi mitrina un atjauno ādu. Ieteicams lietot pēc atrašanās saulē. 200 ml losjons 22 EUR

JAUTĀJIET APTIEKĀS!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar JCI Medicinos strategija