foto: Petrussi Foto / Splash News/ Vida Press
Pasakaini dārgās un greznās kāzās apprecējusies "Swarovski" mantiniece
„Swarovski” mantiniece Viktorija Svarovska kāzās bija tērpusies vairāk nekā 800 000 eiro vērtā līgavas kleitā, ko rotāja 500 000 ģimenes uzņēmuma kristāliņu.
2017. gada 22. jūnijs, 06:31

Pasakaini dārgās un greznās kāzās apprecējusies "Swarovski" mantiniece

Kasjauns.lv

Zīmola „Swarovski” mantiniece Viktorija Svarovska (23) teikusi jāvārdu savam izredzētajam, tērpusies greznā līgavas kleitā, kuras šlepi rotājuši 500 000 ģimenes uzņēmuma „Swarovski” kristāliņi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Swarovski” mantinieces Viktorijas Svarovskas kāzas

„Swarovski” mantiniece Viktorija Svarovska kāzās bija tērpusies vairāk nekā 800 000 eiro vērtā līgavas kleitā, ko rotāja 500 000 ģimenes ...

gallery icon
32

23 gadus vecā līgava Viktorija Svarovska savā dzimtajā Austrijā ir populāra dziedātāja. Aizvadītajā nedēļas nogalē Itālijā viņa svinējusi kāzas ar savu ilggadējo draugu – nekustamo īpašumu investoru Verneru Murcu, kurš esot jau pārkāpis četrdesmit gadu slieksni. Kāzas svinētas trīs dienu garumā.

Pasaulslavenā „Swarovski” kristālu zīmola mantiniece savā Lielajā dienā bija ģērbusies pasakaini dārgā un nežēlīgi smagā līgavas kleitā. Pēc pasūtījuma darinātā kleita svērusi 46 kilogramus! Līgavas kleitu Viktorija dizainējusi pati, sadarbojoties ar Dubaijā dzīvojošo filipīniešu dizaineru Maiklu Kinko (Michael Cinco), kura klientu skaitā ir tādas zvaigznes kā Bejonsa, Dženifera Lopesa, Rianna un Lady Gaga. Runā, ka tērps līgavai izmaksājis vairāk nekā 800 000 eiro.

Līgavas tērpu rotāja ar lāzeru griezti ziedi un 500 000 „Swarovski” kristāliņi. Greznajai tilla un mežģīņu kleitai bija astoņus metru gara šlepe un arī plīvurs sniedzās astoņu metru garumā. Kājās līgava bija apāvusi „Jimmy Choo” augstpapēžu kurpes.

Pāris, kurš iepazinās 2010. gadā, jāvārdu teica San Giusto katedrālē, klātesot 250 tuvākajiem radiniekiem un draugiem.

foto: Giraldi, Fabrizio/action press/R/ Vida Press
Līgavas kleitai bija astoņus metrus gara šlepe, kas pārbagātīgi rotāts kristāliņiem. Tērps kopumā svēta 46 kilogramus!

Viktorija Svarovska ir dzimusi Insbrukā Austrijā. Viņa iedziedājusi tituldziesmu filmai „Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader” un 2016. gadā uzvarējusi TV šova „Dejo ar zvaigzni” vācu versijā.

Līgavu pie altāra veda viņas tēvs Pols Svarovskis, kurš strādā ģimenes kristālu kompānijā kopā ar simtiem citu ģimenes pārstāvju.

Kāzu svinības notika 20 kilometrus no baznīcas esošajā piecu zvaigžņu kūrortā „Hotel Falisia” Portopikolo.

Arī kāzu svinību norises vieta bija dekorēta tūkstošiem „Swarovski” kristāliņu. Par telpas noformējumu rūpējās dizainere Sabīne Kēnigsbergere.

Pārim, kurš saderinājās aizvadītā gada maijā, kāzās bija torte piecos stāvos un svinību noslēgumā jaunlaulātie kopā ar viesiem baudīja krāšņu salūtu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās