foto: Vida Press
Holivudas zvaigznei Nikolai Kidmenai - 50! Fotogalerija, kā viņa mainījusies gadu gaitā
Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena.
2017. gada 20. jūnijs, 15:02

Holivudas zvaigznei Nikolai Kidmenai - 50! Fotogalerija, kā viņa mainījusies gadu gaitā

Kasjauns.lv

Par šo austrāliešu aktrisi var tikai teikt, ka ar gadiem viņa kļūst tikai daiļāka. Šā gada 20. jūnijā Nikola Kidmena svin savu apaļo 50. dzimšanas dienu.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81

Austrāliešu aktrise Nikola Mērija Kidmena pasaulē nākusi 1967. gada 20. jūnijā Havaju salās ASV, kad viņas vecāki studēja Amerikas Savienotajās Valstīs.

Atpazīstamību aktrisei atnesa lomas 1989. gadā iznākušajā trillerī „Dead Calm” un mini seriālā „Bangkok Hilton”. Par aktierspēli filmā „To Die For” (1995) un mūziklā „Moulin Rouge” (2001) viņa izpelnījusies plašu atzinību no kritiķiem. Par lomu filmā „The Hours” (2002) Kidmena saņēmusi augstāko kino godalgu – „Oskara” balvu.

Kopš 2003. gada Nikolai ir arī sava zvaigzne Holivudas Zvaigžņu alejā.

foto: Vida Press

Kidmenai bija tikai 23 gadi, kad viņa apprecējās ar savu pirmo vīru amerikāņu aktieri Tomu Krūzu. Kāzas notika 1990. gada Ziemassvētku vakarā. Krūzs jau tolaik bija superzvaigzne, Kidmena – vēl mazpazīstama aktrise. Pāris kopā nodzīvoja 11 gadus. Viņiem nebija savu bērnu [Nikola pārcieta vienu spontāno abortu īsi pēc kāzām un otru – mēnesi pēc iesniegtās laulības šķišanas prasības]. Pāris adoptēja meitu Izabellu (šobrīd 25) un dēlu Konoru (šobrīd 22).

Kopš 2006. gada Nikola ir laimīgi precējusies ar kantri dziedātāju Kītu Urbanu. Pāris ģimenē audzina divas meitas – Sandeju Rouzu (9) un Feitu Margaretu (7). Jaunāko no viņām pasaulē laida surogātmāte.

„Šobrīd jūtos laimīga kā nekad agrāk,” norāda aktrise.