foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
"Sports man atklāja jaunu pasauli" - Nikola Krištopane pēc 26 kg zaudēšanas
Nikola: "Lielākais sasniegums ir pārkāpšana pāri bailēm un aiziešana uz treniņu, nevis lieko kilogramu nomešana."
Diētas
2017. gada 25. maijs, 06:30

"Sports man atklāja jaunu pasauli" - Nikola Krištopane pēc 26 kg zaudēšanas

Linda Vesate

Uzņēmēja Nikola Krištopane (24) pārsteidza sociālo tīklu lietotājus ar savu lielisko izskatu, gada laikā atbrīvojoties no 26 kilogramiem. Kā viņai tas izdevās, viņa stāsta žurnālam "OK!".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Agrāk domāju, ka ir jānotievē, ka jāizskatās tā vai citādi, bet tagad ieklausos savā ķermenī un cenšos tam pielāgoties. Kādreiz, jūtot, ka pieņemos svarā, baidījos kāpt uz svariem, bet tagad iekšējais noliegums ir pazudis – paskatos patiesībai acīs un rīkojos. Pēdējos mēnešus jutos apbēdināta, jo svars vairs nekrita. Izrādījās, ka pieaugusi muskuļu masa, tāpēc ir svarīgi apstāties un loģiski padomāt – svars palielinās, jo vairāk trenējos, vai tāpēc, ka vairāk ēdu.

Man nepatīk termins motivācija, jo tā ir nepastāvīga sajūta, kuru vairs nemeklēju. Šobrīd paļaujos tikai uz plānošanu, katru dienu izvirzot mazus mērķus, kurus ievērot (ēst veselīgi, izdzert noteiktu daudzumu ūdens utt.). Protams, ir dienas, kad viss nobrūk un šķiet, ka nekas nesanāk, tad vienīgais, kas atliek, ir atgriezties pie plāna nākamajā dienā.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Nikola Krištopane: pirms un pēc. (Pirms: 94 kg, pēc: 68 kg, zaudēti: 26 kg.)

Sešpadsmit gadu vecumā nesapratu, kā cilvēki var dzīvot rutīnā, taču tagad tā piepilda manu dzīvi un dara laimīgu. Pateicoties ikdienas rutīnai, varu veiksmīgi pastāvēt darbā, mājās un attiecībās ar sevi.

🏝☀️🍍Fun in the sun🍍☀️🏝

A post shared by Nikola Krištopane 👱🏼‍♀️ (@nikakristopane) on

Lasi tālāk un uzzini Nikolas pieredzi, kas viņai palīdzējusi iegūt un noturēt tiešām lielisku formu:

Nākamā lapa: Fiziskās aktivitātes: pārkāpu pāri savām bailēm aiziet uz treniņu