foto: Shutterstock
Kā ātri sagatavoties vasarai: aparātprocedūru TOP 5
2017. gada 23. maijs, 16:00

Kā ātri sagatavoties vasarai: aparātprocedūru TOP 5

Karlīna Timofejeva

Katra sieviete grib mirdzēt ar skaistumu vasaras saules staros. Mēs gaidām no vasaras ceļojumus, atpūtu pie jūras, svinīgus pasākumus, tāpēc sagatavošanās vasaras sezonai ir tik satraucošs process. Tas satrauc arī tāpēc, ka bieži vien sagatavošanos vasarai atliekam līdz pat pēdējam brīdim… Kā sasniegt skaistas pārvērtības, ja vasara ir pavisam tuvu? Tam palīdz mūsdienīgas aparātprocedūras, kas būtiski paātrina skaistas pārvērtības mūsu ķermenī, ādā, kopējā izskatā. Piedāvājam jums TOP 5 aparātprocedūru, kas palīdzēs ātri sagatavoties vasarai!

1.    Slaidai figūrai bez celulīta:
ELOS procedūra ķermenim VelaShape

foto: Publicitātes foto

Ne velti VelaShape tehnoloģiju dēvē par zelta standartu celulīta ārstēšanā un figūras konturēšanā. Šī  aparātprocedūra tiešām maina mūsdienu priekšstatus par ķermeņa modelēšanu.

VelaShape ir efelkīvs medicīnas aprīkojums, kas celulīta ārstēšanai un ķermeņa apmēra mazināšanai izmanto kombinēto Elos tehnoloģiju, kas apvieno sevī četras tehnoloģijas, nodrošina taukaudiem pietiekamu siltumenerģijas daudzumu straujai un iedarbīgai dziļo audu masāžai, kura atgādina karsto akmeņu masāžu:
1.    infrasarkanie stari (IR) silda audus, samazina zemādas tauku veidojumus;
2.    bipolārie radioviļņi (RF) sadala taukus, stimulē kolagēna veidošanos ādā, uzlabo ādas tekstūru;
3.    vakuuma masāža stimulē limfas plūsmu un stimulē asinsriti
4.    ruļļu masāža uzlabo vakuuma iedarbību, veicinot limfodrenāžu.
Lai samazinātu celulītu un auguma apmērus, ir nepieciešamas vidēji 4–6 VelaShape  procedūras, kas tiek veiktas ar vienas nedēļas intervālu.


Vairāk par procedūru lasiet šeit.

2.    Gludai ķermeņa ādai bez liekajiem matiņiem:
Lāzerepilācija ar aleksandrīta lāzeru GentleLase

foto: Publicitātes foto

Lāzerepilācija visā pasaulē atzīta par efektīvāko matiņu augšanas apturēšanas metodi. Atšķirībā no vaksācijas vai citiem matiņu iznīcināšanas veidiem ar lāzerepilāciju tiek atrisināts tieši uzdevums “matiņu augšanas apstādināšana”. Pēc procedūru kursa veikšanas matiņu augšana praktiski tiek pārtraukta, un turpmāk ir nepieciešama tikai matiņu augšanas profilakse – vienreizēja procedūra 1–2 reizes gadā – atkarībā no pacienta “guļošo folikulu” aktivitātes pakāpes.


Par lāzerepilācijas „zelta standartu” dēvē aleksandrīta lāzeru, jo tā augstas jaudas un īsu impulsu ātruma parametri optimāli atbilst efektīvas un saudzīgas epilācijas prasībām.


Ar gaismas un siltuma enerģijas iedarbību  lāzers droši iznīcina folikulus, netraumējot ādu. Atšķirībā no pulsējošās iedarbības ierīcēm, kas tiek izmantotas fotoepilācijā, lāzers izstaro gaismu ar vienu viļņu garumu un mērķtiecīgi iznīcina ne tikai matu folikulus, bet arī apkārtējās šūnas, no kurām veidojas mata aizmetnis.


Pateicoties savai jaudai, aleksandrīta lāzers Gentle Lase efektīvi iznicina matiņu folikulus. Pateicoties impulsu īsumam – nodrošina lielāku komfortu procedūru gaitā.


Ilglaicīgai matiņu augšanas apturēšanai nepieciešams procedūru kurss, kas aptver visas matu folikulu veidošanās fāzes: latento, neaktīvo un aktīvo. Cilvēkiem šo stadiju garums un intensitāte atšķiras, bet vidēji lāzerepilācijas kurss iekļauj sevī 6 procedūras ar 6 nedēļu intervālu.  


Varbūt prātīgāk būtu sākt lāzerepilāciju rudenī vai ziemā, tomēr nekad nav pār vēlu! Ievērojot elementāras prasības pret uzturēšanos saulē, arī pavasara un vasaras sezonā var uzsākt lāzerepilācijas kursu. Parasti jau pēc pirmajām lāzerepilācijas procedūrām notiek pozitīvas izmaiņas ādā un matiņu ataugšanas raksturā:
•    matiņi ataug lēnāk;
•    matiņi kļūst plānāki, gaišāki un nemanāmāki;
•    matiņi pārstāj ieaugt ādā;
•    tiek novērsts ādas kairinājums, ko ir radījuši ieauguši matiņi, matiņu skūšana;
•    āda kļūst gludāka un veselāka.

Turklāt sākt lāzerepilāciju pavasarī un vasarā var būt arī izdevīgi – šajā sezonā var saņemt pievilcīgākas cenas un atlaides procedūrām vai pat veselam procedūru kursam. Protams, ja esat gatavi sekot ārstu ieteikumiem par uzturēšanos saulē.
        
Vairāk par procedūru lasiet šeit.


3.    Attīrītai, mitrinātai un koptai ādai:
SPA procedūra sejai HydraFacial

foto: Publicitātes foto

Šī hidromehāniskā pīlinga procedūra ir ideāls atradums tiem, kas grib sagatavot savu ādu atvaļinājumam. Pateicoties šai procedūrai tikšanās ar vasaras sauli būs daudz draudzīgāka. HydraFacial attīra ādu, kopj, atjauno un mitrina to tā, lai saules starojums nesagādātu Jūsu ādai lieku stresu.

Inovatīvā aparātprocedūra HydraFacial nodrošina ātru un izteiktu atjaunojošo efektu, risinot dažādas ādas problēmas: dziļi, bet saudzīgi attīra ādu, aizkavē novecošanu, izlīdzina sīkās grumbiņas, sašaurina poras, uzlabo ādas tekstūru un krāsu, novērš pastiprinātas pigmentācijas problēmu, palīdz atjaunot ādu pēc intensīvas saules ietekmes, novērš taukainas ādas, biežu izsitumu un rozācijas problēmu.

HydraFacial procedūra risina problēmas neatkarīgi no ādas tipa:
•    sausa, mitrumu zaudējusi un blāva āda;
•    āda, kuru skārušas vecuma izmaiņas un grumbiņas;
•    āda, kas zaudējusi tvirtumu, kam ir pazemināts turgors;
•    taukaina, problemātiska, piesārņota āda, paplašinātas ādas poras;
•    pumpas, aknes pēdas;
•    nevienmērīga sejas krāsa;
•    ādas tekstūras izmaiņas;
•    āda, uz kuras radušies pigmentu plankumi;
•    āda ar izteiktām fotonovecošanas pazīmēm.
Ādas tīrīšana vēl nekad nav bijusi tika efektīva un vienlaicīgi patīkama! Pēc attīrīšanas posma HydraFacial izlīdzina ādas reljefu, ar vieglu vakuumu uzlabo ādas tonusu, ar dažādiem serumiem mitrina, baro un ārstē ādu, piesātinot to ar vitamīniem, peptīdiem un augšanas faktoriem.  

Jau pirmajā seansā šī patīkamā procedūra nodrošina redzamus rezultātus: atjauno veselīgu ādas izskatu, izlīdzina ādas krāsu un tekstūru.

Vairāk par procedūru lasiet šeit.

4.    Gludākai un tvirtākai ādai:
ELOS procedūra ovāla atjaunošanai eTwo

foto: Publicitātes foto

ELOS tehnoloģija ir pieradījusi savas unikālas spējas efektīvā sejas ovāla atjaunošanā. ELOS – tā ir radiofrekvenču enerģijas un infrasarkana starojuma iedarbības kombinācija, kas bez ādas traumēšanas un bez rehabilitācijas perioda pēc procedūras spēj nodrošināt ādai grumbiņu minimizēšanu un liftingu.

Apvienojot infrasarkanas gaismas un bipolāras radiofrekvenču enerģijas iedarbību, ELOS Sublime nodrošina kontrolētu dziļu dermas slāņu sasildīšana. Šādā veidā procedūras laikā saudzējoši un efektīvi tiek stimulēta jauna kolagēna un elastīna veidošanās, kā rezultātā uzlabojas sejas ovāls, apstrādājot sejas laterālās zonas, izlīdzinās krunciņas mutes un acu rajonā.

Procedūra ļauj novērst novecošanās pazīmes uz sejas:
• novērst sīkās grumbiņas,
• uzlabot ādas elastību un samazināt ptozi,
• atjaunot sejas ovāla kontūras.

Lai panāktu maksimālu komfortu procedūru laikā, ELOS Sublime sistēma ir aprīkota ar īpašu dzesēšanas sistēmu, kas balstīta uz Peltier elementu.

Jau pēc pirmās procedūras redzamus pirmos rezultātus, bet lai panāktu izteiktāku, noturīgu liftinga efektu, nepieciešams veikt kursu no 2-3 procedūrām ar 2-3 nedēļu intervālu.

Vairāk par procedūru lasiet šeit.

5.     Dehidrētas ādas atjaunošanai:
Lāzera biorevitalizācija  

foto: Publicitātes foto

Bezinjekciju, komfortabla procedūra ādas piesātināšanai ar hialuronskābi ir klāt! Lāzera biorevitalizācijas metode balstās uz aukstā lāzera un zemmolekulāras hialuronskābes iedarbību. Procedūra paredzēta dziļai ādas mitrināšanai, sejas, kakla un dekoltē un citu zonu ādas novecošanas aizkavēšanai, kā arī cīņai ar vecuma radītām izmaiņām. Šī procedūra ļauj teicami sagatavoties vasara sezonai – piesatināt ādu ar hialuronskābi, veicinot tās mitrināšanu un palielinot tās izturību pret saules starojumu.

Apvienojot dažāda lieluma hialuronskābes molekulas ar lāzera starojuma iedarbību, tiek panākta maksimāli dziļa molekulu iekļūšana audos un līdz ar to arī izteiktāks efekts: izlīdzinās ādas reljefs, uzlabojas tās krāsa, manāmi izlīdzinās grumbiņas, parādās liftinga efekts.

Lāzera biorevitalizācijas priekšrocības:
•    pilnīgi nesāpīga metode;
•    ādas stāvokļa uzlabošanās notiek jau procedūras laikā;
•    nav nepieciešams atjaunošanās periods. pēc procedūras seja izskatās svaiga un atpūtusies;
•    pati procedūra sniedz baudu un patīkamas sajūtas;
•    uzlabošanās efekts pēc procedūras palielinās 24 stundu laikā.
Jau pēc pirmās procedūras ādas izskats uzlabojas. Veicot procedūru kursu, tas ierosina dabīgo reģenerācijas procesu – ādas kolagēna un elastīna sintēzi, nostiprina starpšūnu saites, nodrošina ādas dziļo slāņu hidratāciju (mitrināšanu), stimulē jaunu asinsvadu veidošanos un uzlabo ādas barošanos. Āda kļūst gluda, stingra un svaiga.

Vairāk par procedūru lasiet šeit.

Informāciju par procedūrām sagatavoja lāzerdermatoloģijas klīnika ERA ESTHETIC – mūsdienīgu klīniku starptautiska tīkla filiāle Latvijā, kas piedāvā estētiskās medicīnas „zelta standartus” – inovatīvas tehnoloģijas ādas skaistumam un veselībai.

foto: Publicitātes foto


 
Vairāk par klīniku lasiet Era Esthetic mājaslapā www.eraesthetic.lv , vai saņemiet konsultāciju pa tālr. +371 25711117.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Era Esthetic