Agnija Grigule: "Tagad modē - noteikumi nepastāv!"
2017. gada 10. maijs, 18:31

Agnija Grigule: "Tagad modē - noteikumi nepastāv!"

Kasjauns.lv

Piektdien, 5. maijā, telekanāla RīgaTV 24 raidījumā “Rīgas stila pavēlnieks” tika izrunātas visas aktuālākās modes tendences, kuras šovasar redzēsim Rīgas ielās.

"Rīgas stila pavēlnieka" 9. raidījuma aizkulises

gallery icon
198

“Nevajag aprobežoties ar to, ka sievišķīgs tēls nozīmē tikai pasteļu krāsas. Modē tagad nav noteikumi, jo mazāk tiek saskaņots, jo labāk. Pats sliktākais, ko var izdarīt ir saskaņot aksesuāra  ar apaviem, tas bija modē 2005. gadā”, skaidroja Agnija Grigule.

„Rīgas stila pavēlnieka” 9. raidījuma un nedēļas tēma bija - ielas stils. Raidījumā sacentās Jūlija Fedorenkova un Elizabete Līze Beļūne, bet jauno censoņu veikumu vērtēja: modes blogere un fotogrāfe Agnija Grigule, „8ROOMS” ‘šovrūma’ vadītājs Jaroslav Barišņikovs un Latvijas mediju darbone un pasniedzēja -  Ieva Adamss.

Pirmo iznācienu pozitīvi vērtēja visi žūrijas locekļi. Savukārt pārējos divus iznācienus žūrija izteicās skarbāk. Neskatoties uz stingro žūrijas vērtējumu, Jūlija Fedorenkova ar 6. punktu pārsvaru ir šobrīd Rīgas stila pavēlnieka līdere. Visi tērpu komplekti tika izveidoti TC Spice.

„Rīgas stila pavēlnieks” skatāms Rīga TV 24 kanālā, katru piektdienu pulksten. 20:30 vai klātienē ceturtdienās, Blaumaņa ielā 32. Ieeja un galdiņu rezervācija ir bez maksas.