foto: Riccardo Savi/Sipa USA/ Vida Press
Glamūrīgā Ivanka un "melnais zvirbulis" Tifānija: prezidenta Trampa meitas un viņu kleitas
Donalds Tramps, viņa sieva Melānija, meitas Tifānija un Ivanka.
2017. gada 29. aprīlis, 08:11

Glamūrīgā Ivanka un "melnais zvirbulis" Tifānija: prezidenta Trampa meitas un viņu kleitas

Anita Sedliņa

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas modes dāmas – meitas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon
9

Ivankas politiskais stils

35 gadus vecā Ivanka Trampa ir ne tikai vecākā Donalda Trampa meita, bet arī viņa padomniece. Tādējādi ikdienā un darbā konservatīva, bet svētku reizēs – glamūrīgi sievišķīga.

Darbdienā

Sadursmē starp oficiāli nepieciešamo un sievietes trumpjiem – atturīgi, neitrāli un dabiski krāsu toņi, sievišķīgs un lakonisks siluets, bet apavu augstums tāds, kādu ikdienas valkāšanā neizvēlas.

foto: Felipe Ramales / Splash News/ Vida Press
Ivanka Trampa.

Atpūtā

Pat ģimenes atpūtas laikā Aspenā Ivanka Trampa nespēj atteikties no augstpapēžu apaviem, vienīgi šoreiz tiem pieskaņojusi sezonas aktuālāko tendenci – džinsa bikses no dažādas nokrāsas audumiem. Un pat ar modīgāko tendenci mugurā (kas diemžēl valkātājai neglaimo) viņa aizvien ir konservatīva, atturīga un klasiska.

foto: Rocstar/Dunkin D/AKM-GSI/FAMEFLY/ Vida Press
Ivanka Trampa.

Formālās vakariņās

Augstas oktāvas glamūrs un sievišķība. Lakonisks un izsmalcināts tērps, kas papildināts ar divdomīgo pavasara tendenci – korseti/jostu pāri apģērbam. Šoreiz veiksmīgi.

foto: Clint Spaulding/WWD/REX/ Vida Press
Ivanka Trampa.

Modīgā ballē

Ņujorkas Kostīmu institūta ballē, kurā dreskods – mode tehnoloģiju laikmetā, inovatīvisms tiek demonstrēts ar tērpa oriģinālo piegriezumu – bikškostīmu, kā apmetnim līdzīgā drapērija to padara par gluži vai kleitu.

foto: WENN.com/Vida Press
Ivanka Trampa.

Ģimenes melnais zvirbulis: Tifānija

Divdesmit trīs gadus vecā Tifānija Trampa, meita no otrās laulības ar aktrisi Marlu Meiplsu, ir ģimenes dumpiniece, kas aizraujas ar modi (debitējusi arī kā modele) un zina ātrākos savaldzināšanas trikus – mini, piegulošs siluets un kailums. Un to visu atrāda Instagram bildēs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Formālā Tifānijas versija

Šāda ir Tifānijas Trampas definīcija par formālu un oficiālu garderobi. Teorētiski – klasika, praktiski, uzsvaru liekot uz ārkārtīgi ciešo piegulumu, dziļo dekoltē un jutekliskas mežģīnes klātbūtni, – dumpis seksapīla virzienā.

foto: Brian Prahl / Splash News/ Vida Press
Tifānija Trampa.

Ikdienā

Atbilstoši šā pavasara aktuālajām modes tendencēm: atturīgi klasiska garderobe kopā ar sportisko beisbola cepuri, kičam – seksīgi zābaki pāri celim, bet prezidenta meitas pieklājības nodevai – pārvilkti pāri biksēm.

foto: ELDER ORDONEZ/INSTARimages.com/A/ Vida Press
Tifānija Trampa.

Helovīns

Helovīnā – laikā, kad drīkst atklāt savas slēptākās vēlmes un kad papucītis vēl bija tikai biznesa haizivs, – Tifānija nekautrējās atrādīt kājas, rokas, nabu un dekoltē un pat izmetās puskaila apakšveļā.

foto: Joe Schildhorn/BFA.com/REX/ Vida Press
Tifānija Trampa.

Formālās vakariņās

No sevis neaizbēgsi – meitenes mīlestība pret glamūru, luksusu un tā spozmi ir nesalaužama.

foto: Clint Spaulding/WWD/REX/ Vida Press
Tifānija Trampa.