foto: Shutterstock
Pavasara jaunums: krāsa, kas padarīs matus žilbinoši mirdzošus
2017. gada 15. maijs, 10:00

Pavasara jaunums: krāsa, kas padarīs matus žilbinoši mirdzošus

Jauns.lv

Jauna noturīgas krēm-krāsas "Rjabina" formula dāvina matiem spilgtu toni un žilbinošu mirdzumu un kopšanu.

Garantē jebkuru matu (tai skaitā sirmo) noturīgu un vienmērīgu nokrāsošanu piesātinātos un spilgtos toņos. Fitokomplekss ar pīlādžu ekstraktu intensīvi aizsargā un rūpējas par matiem un galvas ādu krāsošanas procedūras laikā un pēc tās. Krāsošanas rezultātā Jūs iegūsiet intensīvu un piesātinātu matu toni, kas paliks spilgts pat pēc vairākām matu mazgāšanas reizēm. Jūsu mati iegūs žilbinošu mirdzumu un zīdainumu.

Viena RJABINA matu krāsas iepakojuma pietiek vidējā matu garuma nokrāsošanai. Ja Jums ir īsi mati Jūs varat izmantot vienu krāsas, oksidētāja un maskas maisiņu, pārējos maisiņus atstājiet nākamajai krāsošanas reizei.

RJABINA matu krāsas sastāvā ietilpst:

  •     kopjoša auzu eļļa. Tā intensīvi baro un atjauno mata struktūru pēc krāsošanas, mīkstina, izlīdzina un nodrošina matiem papildus mitrināšanu.
  •     fluīds ar linsēklu eļļu. Apvij matus visā to garumā un izveido plēvīti, kas aizsargā matu stiebru no amonjaka un ūdeņraža pārskābes negatīvās ietekmes. Ļauj krāsojamai molekulai iekļūt dziļāk matos, padarot tos veselus un stiprus krāsošanas procesā.  
  •     karotīna komplekss, kas ietilpst krēm-krāsas sastāvā, veic “piepildītāja” funkciju, aizsargā matus no amonjaka un ūdeņraža pārskābes negatīvās ietekmes krāsošanas procesā.   

Ja Jūs gribat pārvērsties, izmainīt savu matu toni vai vienkārši izmēģināt jaunu matu krāsu, Jums noteikti jāizvēlas RJABINA matu krāsa, jo tas ir pārbaudīts un drošs kosmētisks līdzeklis.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Rjabina