foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS/All Ov/ Vida Press
Modes nedēļā Maskavā tērpus demonstrē modeles ratiņkrēslos
Maskavas modes nedēļā tērpus demonstrēja arī modeles ar īpašām vajadzībām.
2017. gada 28. marts, 07:20

Modes nedēļā Maskavā tērpus demonstrē modeles ratiņkrēslos

Kasjauns.lv

Nesen aizvadītā Maskavas modes nedēļa ieies vēsturē ar to, ka vienā no skatēm tērpus demonstrēja modeles ratiņkrēslos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tērpušās elegantās kokteiļkleitās un stilīgās ādas biksēs dāmas ar īpašajām vajadzībām mirdzēja uz mēles Maskavas iepirkumu un izklaides centrā „Гостиный двор” rīkotajā tērpu skatē. Modeles demonstrēja zīmola „Open World’ jaunāko tērpu kolekciju. „Open World” ir bezpeļņas organizācija, kas palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām labāk integrēties mūsdienu sabiedrībā.

Sievietēm ratiņkrēslos uz mēles pievienojās arī modeles, kuras necieš no kustību traucējumiem. Katra no viņām ar lepnumu „nesa” savu tērpu un izbaudīja notikumu. Skates nobeigumā visas modeles vienojās kopīgam iznācienam.
 

Maskavas modes nedēļā tērpus demonstrē modeles ratiņkrēslos

Maskavas modes nedēļā tērpus demonstrē modeles ratiņkrēslos.

gallery icon
25

Par „vakara naglu” atzīta tumši zilā velveta kleita ar mežģīņu apdari, izteiksmīgu retro stila piespraudi un nelielu vieglu plīvuriņu, kas rotāja modeles galvu.

Uzmanību izpelnījās arī kāda cita modele, kas bija tērpusies nedaudz gotiska stila apģērbā – melnās ādas biksēs un augumam piegulošā ādas topiņā ar dziļu dekoltē. Viņa bija rotājusies ar greznu kaklarotu čokeri, bet lūpas krāsojusi tumšā piesātinātā plūmju tonī. Kājās modelei bija melnas augstpapēžu kurpes.