foto: Rick Scuteri/REX/ Vida Press
59 gadus vecā Šārona Stouna izvēlas tērpu ar ultra dziļu dekoltē
Aktrisei Šāronai Stounai arī 59 gadus vecumā aizvien ir lieliska figūra.
2017. gada 27. marts, 06:02

59 gadus vecā Šārona Stouna izvēlas tērpu ar ultra dziļu dekoltē

Kasjauns.lv

Aktrise Šārona Stouna, kura nākamgad atzīmēs savu 60. dzimšanas dienu, aizvien turpina „šarmēt” stiprā dzimuma pārstāvjus. Labdarības pasākumu kino leģenda apmeklēja uzmanību piesaistošā tērpā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Leģendārajam bokserim Muhamedam Ali veltīto pasākumu Fēniksā apmeklēja arī ne mazāk leģendārā aktrise Šārona Stouna, kurai pasaules slavu atnesa loma erotiskajā filmā „Pamatinstinkts” (1992, „Basic Instinct”).

Stouna pasākumam izvēlējusies līdz zemei garu melnu piegulošu vakarkleitu, kas akcentēja viņas aizvien lielisko augumu un visnotaļ pikanto dekoltē zonu. Modes blogeri aktrises koptēlu novērtējuši ļoti atzinīgi un viņas figūru pielīdzinājuši smilšu pulkstenim, kādu jau gadu desmitiem ilgi mēdz uzskatīt par skaistuma etalonu.

Šārona Stouna labdarības pasākumā ne tikai apbūra ar nevainojamu augumu, bet arī ar jaunavīgu izskatu. Sejas dekoratīvo kosmētiku aktrise bija lietojusi ļoti minimāli.
Pērn intervijā izdevumam „Harper’s Bazaar” Stouna pastāstīja, ka jūtas harmonijā ar sevi, savu vecumu un figūru. „Es apzinos, ka mana pēcpuse izskatās kā pankūka, bet es arī necenšos būt visizskatīgākā būtne visā pasaulē,” viņa norādīja. „Kādā brīdī tu sāc sevi iztaujāt – ‘Kas gan ir seksīgs?’ Tie nav tikai tavu krūšu apmēri. Svarīgi ir būt tev pašai, lieliski pavadīt laiku un mīlēt sevi pietiekami, lai patiktu būt kopā ar šo personību.”

„Ja es noticētu, ka seksīgums slēpjas tajā, kāda biju laikā, kad tapa filma „Pamatinstinkts”, un censtos līdzināties tai, kāda biju, – tad mums visiem tagad klātos plāni,” ir pārliecināta Šārona Stouna.

Aktrise priecājas, ka par spīti vecumam viņu joprojām uzskata par sekssimbolu. Tomēr viņa netic mūžīgam skaistumam. „Tas ir absurds, tāds neeksistē,” viņa ir pārliecināta. „Tā ir tikai skanīga frāze.”

Stouna uzskata, ka laime nav iespējama, ja tiek nodalīts kāds viens cilvēka būtības aspekts. „Cenšoties būt pēc iespējas labākam, tev jāsaprot, ka tā ir iekšēja lieta, nevis tikai ārēja. Mums jārūpējas par savu iekšējo veselību un labklājību. Tas ietver fizisko, intelektuālo un garīgo veselību,” skaidro Stouna. „Ja gribi būt laimīgs, tev jāparūpējas par tām visām.”

Šārona Stouna tērpā ar ļoti dziļu dekoltē

Aktrise Šārona Stouna, kura nākamgad atzīmēs savu 60. dzimšanas dienu, bokserim Muhamedam Ali veltīto piemiņas pasākumu Fēniksā apmeklēja uzmanību piesaistošā ...

gallery icon
14

Šārona Stouna pludmalē spēlē volejbolu

Tērpusies mini šortiņos un peldkostīma krūšturī, aktrise Šārona Stouna (58) Malibu pludmalē spēlēja volejbolu. Šeit norisinājās filmas darbs pie aktrises ...

gallery icon
21

Šārona Stouna arī bez meikapa izskatās labi

gallery icon
17

Šārona Stouna roku rokā ar savu gados jauno draugu

gallery icon
9

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās