foto: Shutterstock
"Stockmann" speciālistu padomi pavasarim
2017. gada 24. marts, 13:59

"Stockmann" speciālistu padomi pavasarim

Jauns.lv

Stockmann kosmētikas konsultantes Mari Ekholmas ieskats būtiskākajās 2017. gada pavasara skaistuma tendencēs un orientieris jaunajos produktos: “Pie mums atradīsiet plašu labāko kosmētikas zīmolu klāstu. Turklāt šeit, piepalīdzot profesionālajiem darbiniekiem, ir viegli salīdzināt produktus, lai atrastu tieši jums piemērotos izstrādājumus.”

MARI PADOMI ĀTRAM IKDIENAS GRIMAM
Ar izgaismojošo korektoru nomaskējiet tumšos lokus zem acīm, ar skropstu tušu izceliet acis un ar uzacu želeju piešķiriet noslēdzošo akcentu. Lai svaigais izskats būtu pilnīgs, uzlieciet vaigu sārtumu un vēl nedaudz lūpu spīdumu. Ja pēc darba plānojat doties izklaidēties - grimu var padarīt spilgtāku, izceļot acis ar kontūrzīmuli un uzklājot spilgtāku lūpu toni.
Tāpat Mari iesaka izmantot izgaismojošos produktus, kuri nogurušai sejai piešķirs mundruma un svaiguma sajūtu: „Vislabāk krēmveida izgaismojošos produktus uzklāt zem pūdera, bet pūderveida versijas - virs parastā pūdera.”

SMOKY JEB DŪMAKAINĀS ACIS

Dior Show ēnas 296, €34,50

Miksējiet un saskaņojiet acu grima toņus un izveidojiet lielisku dūmakainā stila grimu. Izmēģiniet tumšāku un dramatiskāku stilu, piemēram, ar zilajiem toņiem, vai arī radiet klasiskāku acu grimu ar brūno, pelēko un melno..

DROSMĪGAS LŪPAS

Dior Rouge Gradient Duo Ombre lūpu krāsa, €37,50

Fokuss uz lūpām! Šobrīd arvien vairāk modē nāk divkrāsainas lūpas, bet - vai ir drosme izmēģināt? Ar aktuālo duo lūpu krāsu panākams ombre efekts: lūpu malas ir tumšākas, bet vidusdaļa kļūst gaišāka – dažkārt pat citā tonī. Izmēģiniet kopā, piemēram, tumšu vīna sarkano ar gaišu persika toni. Lūpu krāsas šopavasar ir gan caurspīdīgas, gan arī toņos piesātinātas. Centrālais produkts ir lūpu lakas, ar kuru palīdzību ir panākams lakveidīgs spīdums un ilga noturība.

MITRINĀTA ĀDA

Lancome Energie de Vie Nuit mitrinoša nakts maska, 75ml €69

Pēc sausās ziemas, āda vēl ilgi ir izslāpusi pēc mitruma, un tādēļ atslēgas vārds ir - mitrināšana. Tieši tagad mitrinošās maskas ir kosmētisko procedūru galvenais produkts, un lielo zīmolu ādas kopšanas sērijās pilnīgi noteikti atradīsies maska, kas efektīvi mitrinās pat vissausāko ādu.

GRAFISKI NAGI

YSL nagu laka 8 Fuchsia Ambiste, 27€
 Joprojām ir aktuāli nagi ar rotājumiem, taču tagad pazūd ziedi un citi mīlīgie akcentiņi. Tā vietā nāk ģeometriski zīmējumi un kontrastainas krāsas. Pavasara nagu lakās redzama koša un spoža krāsu pasaule – fuksijas, oranžie un dzeltenie toņi, tirkīza un tumši zilie toņi.

MODERNIE ZIEDU AROMĀTI

Vīriešu aromāts Gucci Guilty Absolute, 30ml €82,00
- Sieviešu aromāts Guerlain Mon Guerlain, 30ml €65,50
Joprojām sieviešu smaržu klāsts tiek papildināts ar ziedu aromātiem – pavasara jaunumos spēcīgi izteikts saldums, ziedu buķetes, vaniļa un Arābijas jasmīns. Vīriešu smaržas ir sportiskas, kurās sajūtams svaigs citruss, vai arī pretstatam supermaskulīnas un spēcīgas smaržas ar dūmu un ādas smaržas niansēm.

ATJAUNINIET KOSMĒTIKAS MACIŅU AR STOCKMANN SPECIĀLISTU PALĪDZĪBU

Mūsu kosmētikas konsultanti palīdzēs atrast tieši Jūsu ādai un vajadzībām piemērotus produktus, sniegs padomus to lietošanā un pastāstīs, kā savlaicīgi novērst ar skaistumu saistītās problēmas arī nākotnē. Rezervē tikšanos Stockmann.com sadaļā Pakalpojumi.

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Stockmann"