Hercogienes Ketrīnas garderobe vienai dienai Parīzē izmaksā vairāk nekā 10 000 dolāru
2017. gada 21. marts, 07:13

Hercogienes Ketrīnas garderobe vienai dienai Parīzē izmaksā vairāk nekā 10 000 dolāru

Kasjauns.lv

Viesojoties Francijas galvaspilsētā Parīzē, hercogiene Ketrīna izvēlējusies pasaulē atzītā franču modes nama „Chanel” kleitu un izsmalcinātus aksesuārus. Modes pētnieki saskaitļojuši, ka šī elegantā koptēla izmaksas sasniegušas 10 000 ASV dolāru.

Nav šaubu, ka hercogienes Ketrīnas buklē auduma kleita bija zīmola „Chanel” darinājums, par ko liecināja smalkā jostiņa ar šī modes nama monogrammas dekoru. Šī tērpa cena pagaidām nav zināma, jo apģērbs vēl nav pārdošanā. Modes pētnieki konkrēti šāda modeļa kleitu neatrod arī jaunākajā „Chanel” kolekcijā. Taču kāda vērīga „Twitter” lietotāja norādījusi, ka šī kleita visticamāk ir no 2017. gada pavasara kolekcijas, tikai mazliet atšķiras, jo pielāgota tieši hercogienei.

Lieki teikt – ja apģērbs speciāli pielāgots konkrētai tā nēsātājai, tas tikai vēl vairāk sadārdzina tērpa izmaksas.

foto: Vida Press
Vizītei Parīzē hercogiene Ketrīna izvēlējusies slavenā franču modes nama „Chanel” kleitu, kam pieskaņojusi šī paša zīmola jostiņu un rokassomu, kā arī un „Tod’s ” kurpes.

Modes pētnieki novērtējuši arī aksesuārus, ko hercogiene bija pieskaņojusi elegantajam tērpam. Plānā teļādas jostiņa, ko Ketrīna bija aplikusi kleitai, un kuru rotāja „Chanel” monogrammas sprādze, nopērkama par ārkārtīgi augstu cenu – 850 ASV dolāru.
Hercogiene izvēlējusies arī stepētu „Chanel” somiņu. Tā ir no 2015. gada rudens kolekcijas un nopērkama par 4 200 ASV dolāru.

Taču tas vēl nav viss! Hercogiene koptēlu papildinājusi ar zīmola „Cartier” juvelierizstrādājumiem. Viņas izvēlētie auskari sasniedz 2 040 ASV dolāru vērtību, bet kaklarota – 1 890 ASV dolāru.

foto: Vida Press
Koptēlu viņa papildinājusi ar „Cartier” juvelierizstrādājumiem.

Ja saskaitļo tikai šīs zināmās izmaksas, kopsumma jau pārsniedz 9 000 ASV dolāru.

Hercogienes faniem rokas pulkstenis ir jau labi pazīstams. Ketrīna to nēsā jau kopš 2014. gada. Nerūsējošā tērauda laikrādis novērtēts 4 600 ASV dolāru vērtībā.

Koptēlu hercogiene noslēgusi ar zīmola „Tod’s” laiviņām no dabīgās ādas. Šajos apavus Ketrīna ir redzēta izejam sabiedrībā arī pērn. To cena veikalos ir 665 ASV dolāru.

Hercogienes Ketrīnas garderobe vienai dienai Parīzē izmaksā vairāk nekā 10 000 dolāru

gallery icon
19

Tauta hercogieni jo īpaši ciena par to, ka viņa nebaidās vienu un to pašu tērpu uzvilkt atkārtoti. Nav šaubu, ka arī šo „Chanel” kleitu redzēsim Ketrīnai mugurā vēl ne reizi vien.

foto: Vida Press
Vakara pasākumiem hercogiene izvēlējusies sarkano „CH Carolina Herrera” mēteli, kurā redzēta izejam sabiedrībā arī agrāk.

Pēc Invalīdu nama apmeklējuma un tikšanās ar tautu hercogiene Ketrīna kopā ar vīru princi Viljamu apmeklēja Orsē muzeju („Musée d'Orsay”) un Eifeļa torni. Dodoties vakara pasākumos, hercogiene tērpu bija nomainījusi un izgāja sabiedrībā sarkanajā „CH Carolina Herrera” mētelī, kurā ir redzēta arī agrāk. Kad šis mētelis vēl bija iegādājams veikalos, tā cena sasniedza 1 915 ASV dolāru.


Vērīga „Twitter” lietotāja secinājusi, ka hercogienes buklē kleita ir no modes nama „Chanel” 2017. gada pavasara kolekcijas, tikai nedaudz pielāgota speciāli hercogienei.