Saldējums "Magnum" prezentē jaunu modes un mākslas kolekciju "Atbrīvo zvēru sevī!"
“Atbrīvo zvēru sevī!” veltīta jaunā saldējuma “Magnum Double” tāda paša nosaukuma 2016. gada kampaņai.
2016. gada 26. maijs, 08:00

Saldējums "Magnum" prezentē jaunu modes un mākslas kolekciju "Atbrīvo zvēru sevī!"

Jauns.lv

19.maijā “Dizaina Fabrikā” saldējums “Magnum” prezentēja jaunu modes un mākslas kolekciju “Atbrīvo zvēru sevī!”, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamām dizainerēm un māksliniecēm: Dace Bahmann, Narciss, Katya Katya Shehurina, Ievu Bondari, Ievu Ekmani un Kristīni Luīzi Avotiņu. Jaunā kolekcija apvieno gan modes, gan vizuālās mākslas darbus ar mērķi iedvesmot ikvienu uzdrīkstēties vairāk un atbrīvot savu iekšējo zvēru. Kolekcija veidota par godu šī gada jaunumam – saldējumam “Magnum Double”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

19.maija pēcpusdienā “Dizaina Fabrikā” bija sapulcējušies ap diviem simtiem modes un mākslas cienītāju, lai savām acīm pieredzētu jaunās “Magnum” modes un mākslas kolekcijas prezentāciju. Pasākumā klātesošajiem tika uzburta pilsētas džungļu noskaņa – telpas vidū atradās iespaidīgs būris, no kura notika trīs laikmetīgās dejas dejotāju izlaušanās.  Dejotāju performances laikā tika demonstrēti deviņi tērpi un deviņas gleznas par tēmu “Atbrīvo zvēru sevī!”, kas veltīta jaunā saldējuma “Magnum Double” tāda paša nosaukuma 2016. gada kampaņai.

Jautājot par iedvesmu kolekcijas “Atbrīvo zvēru sevī!” darbu radīšanai, mākslinieces un dizaineres atklāja, ka iedvesmu smēlās gan pašā tēmā un pārdomās par to, gan baudot saldējumu “Magnum Double”. Darbu autores arī atklāja, ka projekts viņām bijis izaicinājums, kas rezultējies skaistā, vienotā kolekcijā, izceļot katras mākslinieces stilistiku.

Pēc kolekcijas “Atbrīvo zvēru sevī!” prezentācijas viesi nesteidzās projām, bet baudīja saldējumu, šampanieti “Moët & Chandon” un nelaida garām izdevību nofotografēties ar saviem kolekcijas favorītiem. “Magnum Double” ir pirmais “Magnum” saldējums ar dubulto šokolādes kārtu un trīs dažādām un īpaši piesātinātām garšām – karameļu, zemesriekstu sviesta un šokolādes. Jaunais “Magnum Double” šopavasar ienāk Baltijas tirgū un aicina ikvienu atbrīvot zvēru sevī,  uzdrīkstēties vairāk un izvēlēties dubulto.

Jau vairākus gadus “Magnum” sadarbojas ar radošās nozares pārstāvjiem, un šogad zīmols vienā projektā ir apvienojis tādas modes dizaineres, kā Katya Katya Shehurina, Dace Bahmann, Narciss, un mākslinieces Ievu Bondari, Kristīni Luīzi Avotiņu un Ievu Ekmani. Jaunā “Magnum” modes un mākslas kolekcija būs īpaši interesanta patiesas baudas un mākslas cienītājiem, sevišķi tiem, kas nebaidās no izaicinājumiem. “Atbrīvo zvēru sevī!” projekta darbi tiks prezentēti īpašā pasākumā un pēc tam būs aplūkojami modes un izklaides centrā “Riga Plaza”.

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Magnum" / Publicitātes foto