Antonio Banderass izrāda savu pirmo apģērbu kolekciju. FOTO
Kolekcijā ietilpst 30 vīriešu apģērba gabali.
2016. gada 26. maijs, 20:40

Antonio Banderass izrāda savu pirmo apģērbu kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Spāņu aktieris Antonio Banderass trešdien izrādījis pirmo apģērbu kolekciju, ko radījis kopā ar zviedru zīmolu "Selected".

"Kolekcija atspoguļo manu personību un dzīvesveidu," 55 gadus vecais aktieris teica modes industrijas žurnālam "Women's Wear Daily". "No rīta es valkāju džinus, kaut ko ērtu, sportiskus apavus, T-kreklu un varbūt ādas jaku, un tāds es dodos laukā. Taču, ja man paredzētas tikšanās, es gribēšu būt elegantāks. Es izvēlēšos auduma bikses un žaketi, ja man jātiekas ar producentu. Vakaros es dodos uz sarkanā paklāja pasākumiem, kur es valkāju smokingu vai melnu uzvalku."

Kolekcijā iekļautajām virsdrēbēm ir zila odere, kam par iedvesmu kalpojusi Banderasa dzimtā Spānija, viņš norādīja.

Viņš izlaidis arī melnu ādas jaku ar zelta kniedēm, kuras cena ir 485 ASV dolāri (435 eiro).

"Viens no manas dzīves laimīgākajiem periodiem bija 80.gadi. Es atceros, ka "Versace" kombinēja ādu ar zeltu," stāsta Banderass.

Kolekcijā ietilpst 30 vīriešu apģērba gabali.

Kā jau ziņots, Banderass pagājušogad sāka modes dizaina studijas prestižajā Centrālajā Sentmārtina koledžā Londonā. Banderass pieteicās apmācībām aprīlī, kad izjuka viņa un aktrises Melānijas Grifitas laulība.

"Vislabāk ir sākumā būt pieticīgam un mācīties," norāda Banderass. "Es esmu 55 gadus vecs. Tādā vecumā pasniedzējus jāpārliecina, ka mana interese ir nopietna. Es nezinu, kā es to panācu, taču viņi noticēja."

Centrālajā Sentmārtina koledžā studējuši tādi slaveni modes dizaineri kā Aleksandrs Makvīns un Stella Makartnija.

LETA / Publicitātes foto