Keitas Mosas meita pozē "Vogue" vākam kopā ar mammu. FOTO
Keita Mosa ar meitu Lilu Greisu uz modes žurnāla „Vogue” itāliešu izdevuma vāka.
2016. gada 10. jūnijs, 05:48

Keitas Mosas meita pozē "Vogue" vākam kopā ar mammu. FOTO

Jauns.lv

Britu supermodeles Keitas Mosas (42) meitai Lila Greisai ir tikai trīspadsmit gadu, bet viņas fotogrāfija jau rotā par modes Bībeli sauktā žurnāla „Vogue” vāku. Te gan jāpiebilst, ka fotosesijā prestižajam izdevumam meitene pozējusi kopā ar savu slaveno mammu.

Supermodeles Keitas Mosas un viņas meitas Lilas Greisas fotogrāfija rotā modes žurnāla „Vogue” itāliešu izdevuma jūnija numuru. Melnbalto fotosēriju uzņēmis pasaulē atzītais fotogrāfs Mario Sorenti. Šķiet, Lila, kas mācās skolā Ziemeļlondonā, no mammas mantojusi brīvu izturēšanos kameras priekšā. Savukārt, tie, kas zina Lilas Greisas tēvu, Keitas bijušo partneri Džefersonu Haku (44), vienā mutē apgalvo, ka vizuāli meitene ir izteikta tēva meita.

Keita Mosa fotosesijai izvēlējusies topiņu ar atkailinātiem pleciem, kas ir viena no šobrīd aktuālajām modes tendencēm. Supermodeles apģērbs ir no modes nama „Versace” 2016. gada rudens kolekcijas. Arī Lilas Greisas tērps fotosesijas vajadzībām ņemts no „Versace” kolekcijas.

Džefersons Haks kopā ar fotogrāfu Rankinu ir kultūras žurnāla „Dazed & Confused” izdevējs un redaktors. Nesenā intervijā žurnālam „Sunday Times” viņš atzinis, ka neraugoties uz to, ka abu vecāku stāvoklis sabiedrībā ir visnotaļ augsts, un Keitu aizvien daudzi uzskata par stila ikonu, tīņa vecumu sasniegusī meita Lila Greisa abus vecākus uzskata par „ļoti neforšiem”.

Aizvadītajā gadā, atbildot uz jautājumiem Ask.fm digitālajā forumā, Lila Greisa noliedza, ka uzskatītu mammu Keitu par savu elku vai ideālu. „Nē, tāpat kā visas mammas, viņa ir mulsinoša un kaitinoša, taču neraugoties uz to, es viņu ļoti mīlum,” norādīja meitene.

Džefersons Haks un Keita Mosa bija kopā no 2001. gada līdz 2004. gadam. Lila pasaulē nāca 2002. gadā. Lai gan vecāki sen vairs nav kopā,abiem ir svarīgi, lai meita pavadītu vienlīdz daudz laika gan ar mammu, gan ar tēti.

„Es daudz pavadu laiku kopā ar Lilu Greisu,” norāda Haks. „Viņai ir 13 gadu un manas attiecības ar meitu un viņas mammu Kitu ir tās, ar kurām lepojos visvairāk. Lila pie manis ir vismaz vienu dienu nedēļā un katru otro nedēļas nogali,” paskaidro meitenes tēvs.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Vogue