Sindijas Kraufordes dēls debitē modes skatē. FOTO
Preslija Gerbera debiju modes skatē vēroja abi viņa vecāki – supermodele Sindija Krauforde un uzņēmējs un bijušais modelis Rande Gerbers.
2016. gada 22. jūnijs, 04:32

Sindijas Kraufordes dēls debitē modes skatē. FOTO

Jauns.lv

Supermodeles Sindijas Kraufordes 16 gadus vecais dēls Preslijs Gerbers debitējis modes skatē kā modelis. Tas notika modes nama „Moschino” skatē Losandželosā un viņu klātienē atbalstīja visa ģimene.

Šķiet no tā vairs neizbēgt – deviņdesmitos gados populārās supermodeles Sindijas Kraufordes abi bērni Preslijs (16) un Kaija (14) – lielākā vai mazākā mērā savu nākotni saistīs ar modes industriju. Turklāt tas nenotiks tikai pateicoties tam, ka viņu mammai ir ļoti plaši sakari šajā industrijā, bet tāpēc, ka abi bērni no izskatīgajiem vecākiem mantojuši ārkārtīgi skaistu un simpātisku ārieni.

Kaija modes industrijā debitēja 10 gadu vecumā, fotografējoties slavenā itāliešu modes nama „Versace” bērnu modes līnijas reklāmas kampaņā. No 2015. gada jūlija viņa ir viena no prestižās modeļu aģentūras „IMG models” modelēm. Kaija jau pozējusi modes žurnāla „Vogue” itāliešu izdevumam. Fotogrāfijas uzņēmis pasaulē atzītais fotogrāfs Stīvens Meizels.

Preslijs gada sākumā pozēja žurnāla „CR Fashion Book” pielikumam, kas bija veltīts vīriešu modei. Savukārt pavisam nesen jaunietis debitējis modes skatē uz mēles. Preslijs piedalījās itāliešu modes nama „Moschino” rīkotajā skatē, kas norisinājās Losandželosā. Puisis skatē demonstrēja neparasti košas krāsas uzvalku, ko darinājis dizainers un modes nama radošais direktors Džeremijs Skots. Atbalstīt Preslija debiju klātienē bija ieradusies visa viņa ģimene: māsa Kaija, mamma Sindija un tētis Rande Gerbers, kurš arī jaunības gados veidojis modeļa karjeru. Kopā ar Preslija ģimeni skati apmeklēja arī jaunā modeļa draudzene Lilija Moultona.

         

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press