Nemet ārā zaļās tējas maisiņus! Lūk, kur tie var noderēt
Zaļajā tējā ir tanīni, kuri palīdzēs mazināt pietūkumu, atpūtinās ādu un padarīs to stingrāku.
2016. gada 10. augusts, 06:45

Nemet ārā zaļās tējas maisiņus! Lūk, kur tie var noderēt

Jauns.lv

Ja mājās esat iecienījuši dzert zaļo tēju maisiņos, vērts zināt, ka šos maisiņus nevajag pēc lietošanas uzreiz mest atkritumos. Tos var lieliski izmantot kā dabisku skaistumkopšanas līdzekli – ādai, acīm un matiem, raksta justhealthylifestyle.com.

Skrubis ādai

Tēja uzlabo ādas elastīgumu un tonizē to. No šāda izlietota tējas maisiņa var pagatavot lielisku skrubi. Saplēs maisiņu, ņem tā saturu, sajauc ar cukuru un mazliet ūdens. Šo maisījumu maigi iemasē sejā. Pēc šāda skrubja āda būs svaiga un glāsmaina.

Sejas maska

Pārplēs izlietoto tējas maisiņu. Sajauc tā saturu ar tējkaroti sodas un medus. Uzzied uz sejas un paturi 15 minūtes. Pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni. Šī maska piešķirs svaigumu, atjaunos un tonizēs ādu.

Maska acīm

Izmantotos tējas maisiņus atdzesē un liec acu zonā - uz plakstiņiem un zem acīm. Zaļajā tējā ir tanīni, kuri palīdzēs mazināt pietūkumu, atpūtinās ādu un padarīs to stingrāku.

Nomierina ādu

Ja tavs vakara rituāls ir tasīte kumelīšu tējas, arī šādas tējas maisiņš būs lieliska, ādu nomierinoša maska. Ja dzer saldu tēju, tad pirms cukura likšanas krūzītē izņem no tās maisiņu un noliec uz atsevišķa šķīvīša.

Kumelītes atsvaidzina sejas ādu un novērš arī iekaisumus – pamēģini, dari to regulāri un patiešām nebūsi vīlusies.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock