Viņu spēks ir detaļās. Atklājam, kas modes ikonas padara tik stilīgas. FOTO
Reizēm viena, bet izteiksmīga kleita atstāj satriecošāku iespaidu nekā sarežģīti un pārdomāti tērpu komplekti.
2016. gada 3. septembris, 08:16

Viņu spēks ir detaļās. Atklājam, kas modes ikonas padara tik stilīgas. FOTO

Jauns.lv

Lai cik augstas klases slavenības būtu, lai cik izkopts ir viņu personīgais stils, katrai azotē ir ērti triki, kuri nekļūdīgi ļaus turpināt ierindoties stilīgāko personu topos. Atklājam tos!

Volāni

It meitene, modele un TV raidījumu vadītāja Aleksa Čanga par sev piemērotāko un iecienītāko dekoratīvo elementu uzskata volānus. Blūzēm, kleitām un krekliem, volāni ir koķeti, meitenīgi un patlaban īpaši aktuāli.

Saīsināts krekls

Modele Džidži Hadida savu trenēto vēderpresi neslēpj un eksponē gan gājienā uz veikalu, dodoties no treniņiem un pat uz sarkanā paklāja. Viņas dēļ pat ir radīts jauns modes formulējums „bridging”, kurš apzīmē saīsinātus topus ar tiem pāri pārvilktām garākām jakām. Ieteikums ir izvēlēties svārkus vai bikses ar paaugstinātu vidukļa daļu, lai atsegtu tikai augšējo, pašu slaidāko vēderpreses fragmentu.

Kleitas spēks

Aktrise Keita Bosvorta necenšas stila ikonas statusu iemantot ar sarežģīti pārdomātiem tērpu komplektiem, bet gan izvēloties vienu efektīgu, unikālu un izteiksmīgu kleitu.

Gari mēteļi

Modelei Kendalai Dženerei ikoniskākais garderobes izstrādājums ir mētelis. Jo garāks - jo dramatiskāks. Tādējādi, zem tā pavilktais var spēlēt otrā plāna lomu.

Aksesuāru izrāde

Amerikas sabiedrības dāma Olīvija Palermo izvēlas tēlā dominējošus, izteiksmīgus aksesuārus un atgādina, ka spēks ir detaļās.

Lencīškleita

Tā kā mūziķe Rianna ir ne tikai inovatore mūzikā, bet arī modē, viņa sev piemēra aktuālākās modes tendences. Šogad tās ir lencīšu kleitas un krekli, un tās viņa kombinē ar tādiem sportiskiem izstrādājumiem kā beisbola cepurēm un bomber jakām.

Midi

Tā kā modes dizainere Viktorija Bekhema ir īsa auguma, viņas tērpu garums ir praktisku apsvērumu izvēlēts – slaidinošs un pagarinošs midi.


Anita Sedliņa, žurnāls “Kas Jauns” / Foto: Vida Press