Venēcijas kinofestivāla pikantumi. Par šīm kleitām šodien runā puse pasaules. FOTO
Par gaumi nestrīdas, par to tikai brīnās. Itāliešu modele Džūlija Salemi un brazīliešu modele Daina Mello uz Venēciju kinofestivāla sarkanā paklāja.
2016. gada 5. septembris, 16:09

Venēcijas kinofestivāla pikantumi. Par šīm kleitām šodien runā puse pasaules. FOTO

Jauns.lv

Jūs līdz šim nebijāt dzirdējuši par modeli Džūliju Salemi? Un modeli Daianu Mello? Šodien par viņām runā puse pasaules. Uzmanību gan nav piesaistījuši sasniegumi karjerā, bet gan abu jauno sieviešu kleitas. Apbrīnojama uzdrīkstēšanās!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līdz šim itāliešu modeles Džūlijas Šalemi vārds nebija labi zināms plašākai sabiedrībai. Visu mainījis Venēcijas filmu festivāls. Modele apmeklējusi televīzijas miniseriāla „The Young Pope” pirmizrādes vakaru pārdrošā tērpā. Jaunā sieviete iztēlei nebija atstājusi tikpat kā neko. Pēdējo gadu laikā sabiedrība pieredzējusi daudz dažādu pikantu tērpu, kādos slavenības un mazpazīstamas, bet uzmanību alkstošas būtnes, apmeklē smalkus sarkanā paklāja pasākumus. Taču Salemi kleita pārspēj līdz šim redzēto. Arī viņas kolēģe brazīliešu modele Daiana Mello klātesošajiem lika pārsteigumā ieplest acis. Daianas fuksiju krāsas kleita neatpalika pikantumā, visiem klātesošajiem atsedzot ķermeņa visintīmāko daļu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press