Skaistākās kleitas un stila pārpratumi "Emmy" balvu ceremonijā. FOTO
Emīlija Ratažkovski, Kerija Vašingtone un Sāra Polsone ierindotas labāk ģērbto slavenību skaitā „Emmy” balvu vakarā.
2016. gada 20. septembris, 13:57

Skaistākās kleitas un stila pārpratumi "Emmy" balvu ceremonijā. FOTO

Jauns.lv

Svētdienas vakarā Losandželosā vienkopus pulcējās TV industrijas ļaudis, lai suminātu labākos aktierus, aktrises, režisorus un seriālus gadskārtējā „Emmy” balvu ceremonijā. Glaunam pasākumam piedienas arī glauni tērpi. Lūk, kā viesi bija pucējušies, dodoties uz „Emmy” balvu ceremonijas vakaru.

Šogad jau 68. reizi pēc pasniegtas „Emmy” balvas. Šajā vakarā triumfēja seriāls „Troņu spēles”, kļūstot par visvairāk apbalvoto seriālu „Emmy” televīzijas balvu ceremonijas vēsturē.

Labāk ģērbto slavenību skaitā „Emmy” balvu vakarā modes pētnieki ierindojuši tādas aktrises kā Sofiju Vergaru, Klēru Deinsu, Kirstenu Danstu, Keriju Vašingtoni, Minniju Draiveri un Emmiju Rosumu. Daudziem par pārsteigumu labāk ģērbto skaitā ierindota arī pēdējā laikā skandalozu slavu iemantojusī modele Emīlija Ratažkovski, kura popularitāti izpelnījusies ar plikumu izrādīšanu. Lai gan Losandželosā valdīja +30 grādu tveice, mis Ratažkovski šoreiz uz pasākumu bija ieradusies sev neierasti elegantā kleitā, nepiesaistot apkārtējo uzmanību ar pārspīlēti dziļiem dekoltē vai mega šķēlumiem.

Labāk un sliktāk ģērbtās slavenības „Emmy 2016” balvu ceremonijas vakarā – galerijā!

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press