Amalas Klūnijas stils: kā viņai izdodas sarkanā apģērbā vienmēr izskatīties tik labi. FOTO
Sarkani apģērbi Amalai Klūnijai izskatās patiešām lieliski. Kāds ir viņas stila noslēpums?
2016. gada 26. septembris, 17:25

Amalas Klūnijas stils: kā viņai izdodas sarkanā apģērbā vienmēr izskatīties tik labi. FOTO

Jauns.lv

Džordža Klūnija dzīvesbiedri un cilvēktiesību juristi Amalu Klūniju bieži mēdz dēvēt par vienu no pasaules stilīgākajām dāmām. Un viņa patiešām ir pelnījusi šo titulu – turklāt ne tikai grezno vakarkleitu dēļ.

Cilvēktiesību aizstāve demonstrē arī elegantus lietišķā stila piemērus, šādā veidā laužot stereotipu par to, ka ofisa apģērbs ir garlaicīgs.

Turklāt atšķirībā no citām lietišķā apģērbu stila nēsātājām Amala labprāt izvēlas visas sarkanās krāsas nokrāsas. Un arī tad, ja Klūnija kundzes apģērbs nav sarkans, viņas garderobē tāpat izdodas atrast pa sarkanai detaļai. Piemēram, nesen Amala Klūnija izgāja sabiedrībā, ģērbusies melnā “Gucci” kleitiņā ar sarkanu lenti, savukārt pirms tam bija izvēlējusies citu šā zīmola apģērbu – baltu kleitu ar sarkanu jostu.

Amalai burvīgi piestāv gan vienkrāsainas sarkanas kleitas, gan arī raibi apģērbi ar sarkaniem rakstiem. Kāds ir viņas stila noslēpums?

 

Lūk, dažas nianses, kurām vērts pievērst uzmanību

1.    Sarkans apģērbs ir patiešām spilgts un uzmanību piesaistošs, tāpēc aksesuārus ieteicams izvēlēties neuzkrītošākus. Milzīgas rotas šajā gadījumā nebūs pareizā izvēle.

2.    Ja velc kleitu, labāk neliec kaklarotu. Jo šīs lietas saskaņot izdodas vien retajai. Labāk likt akcentu uz auskariem, rokassprādzēm, gredzeniem.  

3.    Pie sarkana tērpa nevelc sarkanus apavus. Ja tomēr tādus izvēlies, tad apavu krāsai ir jābūt krietni tumšākai par kleitas krāsu.

4.    Ja kleita ir spilgti sarkana, lieto mazāk spilgtu lūpu krāsu. Ja kleita ir balta vai melna ar sarkanām detaļām, lūpu krāsu izvēlies tādu pašu kā šīs detaļas.

Un pats galvenais – atceries, ka modes tendences domātas tam, lai parādītu tev virzienu, kādā domāt. Nevajag šīs tendences akli kopēt. Eksperimentē un veido pati savu tēlu, jo tikai sieviete, kas jūtas pārliecināta par sevi, arī izskatās labi.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press