Izteiksmīgas acis un persiku toņi. Stiliste iesaka, kā krāsoties šoruden
Ieteicams lietot matētas ēnas, kas var būt zemes toņos, persiku toņi labi atsvaidzina un piešķir mirdzumu gan ādas tonim, gan acīm.
2016. gada 5. oktobris, 19:03

Izteiksmīgas acis un persiku toņi. Stiliste iesaka, kā krāsoties šoruden

Jauns.lv

Viena no svarīgākajām rudens grima aktualitātēm ir izteiksmīgas acis. Svarīgi tās izcelt, padarīt redzamākas un mirdzošākas. Dāmām jebkurā vecumā aktuālas ir labi redzamas, apjomīgas, biezas uzacis. Konsultē stiliste Kristīne Sila.

Labā ziņa dabiskā piekritējām – ļoti modīgi ir visi zemes toņi gan grimā, gan apģērbā. Jaunām dāmām aktuālas grafiskas un tumšas kontūrlīnijas, bet dāmām pēc četrdesmit tās var izcelt grumbiņas un noslīdējušus plakstiņus. Ieteicams lietot matētas ēnas, kas var būt zemes toņos, persiku toņi labi atsvaidzina un piešķir mirdzumu gan ādas tonim, gan acīm. Tuša – labāk brūna, ja nu nav ļoti tumsnēja āda un tumši mati. Brūnā skropstu tuša gana labi izceļ skropstas, taču nepadara skatienu pārāk drūmu. Lūpām piemērotāki svaigie persiku toņi.

Jaunām dāmām karstākā tendence: tumšas lūpas, joprojām aktuālas ir matētas, tumšas lūpu krāsas. Lai lūpas izskatītos apjomīgākas, ārējo lūpu kontūru var apvilkt ar gaišu zīmuli vai konsīleri, kas izgaismos un piešķirs lūpām apjomu.

Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock