Tērpi, no kuriem smelties iedvesmu Jaungada ballei. FOTO
Popzvaigzne Teilora Svifta fliteriem rotātā kleitiņā.
2013. gada 21. decembris, 09:04

Tērpi, no kuriem smelties iedvesmu Jaungada ballei. FOTO

Jauns.lv

Lai svētku balles kleitas meklēšanu padarītu vieglāku, Kasjauns.lv apkopojis interesantus slavenību tērpus, no kuriem iedvesmoties!

Mirdzi kā zvaigzne! Amerikāņu dziedātāja Teilora Svifta izvēlējusies drosmīgu salikumu – spīguļojoša kleita un mirdzošas kurpes. Taču tas izskatās lieliski! Tev droši vien būs jāsaņemas, lai uzvilktu tik uzmanību piesaistošu kleitu, taču domājams, ka būs tā vērts. Pie šādas kleitas nevajag pārspīlēt ar aksesuāriem, frizūru un grimu. Tava lielākā rota būs spīdīgi un veselīgi mati, taču vari uzlikt arī kādu nelielu rokassprādzi vai auskariņus. Acis krāso neitrālos, taču mirdzošos toņus, kas sejai piešķirs jauneklīgumu un dzīvīgumu.

Mazā, melnā kleitiņa. Katras sievietes garderobē jābūt vienkāršai, melnai kleitai, kas kombinācijā ar atbilstošiem aksesuāriem var tikt vilkta gan uz darba pasākumu, gan jautru ballīti ar draudzenēm. Lai kleita būtu tava glābēja ikvienā negaidītā situācijā, izvēlies pieklājīgu garumu nedaudz virs ceļa, nevis seksīgu mini! Tā kā kleita ir diezgan vienkārša, tu droši vari eksperimentēt ar aksesuāriem. Šādam tērpam piederēsies lielas, uzkrītošas rotaslietas vai interesanta frizūra. Taču tava „rozīnīte” tikpat labi var būt arī sulīgi sarkana lūpu krāsa – tā ir klasiska vērtība.

Smalkās mežģīnes. Kas gan vēl labāk izcels tavu sievišķīgo dabu par smalkām mežģīnēm? Tās turklāt ir arī ļoti seksīgas, jo atklāj auguma aprises. Taču nepārspīlē ar to un neierodies uz balli Holivudas jaunākajās vēsmās, zem caurspīdīgas kleitas pavelkot vien apakšveļu. Nav daudz tādu vietu, kur šāds tērps iederētos.Grimu un rotas pieskaņo kleitai. Aktrise Bleika Laivlija ar matu sakārtojumu un meikapu atdarinājusi Holivudas zelta laikmeta glamūru. Taču iespējami arī citi varianti, piemēram, vaļīgas lokas vai aktuālā zemā zirgaste.

Tērpies savā stiliņā. Ja tev ir specifiska gaume, protams, arī svētku reizēs tērpies atbilstoši tai. Hloja, jaunākā no māsām Kardašjanām, parasti tērpjas sievišķīgā stilā ar nelielu atlētisku piesitienu. To viņa ievērojusi arī augstāk redzamajā tērpā, turklāt pievelkot interesantas kurpes. Ne katra tādas varētu atļauties!Tas tev dod brīvību pašai izvēlēties arī matu sakārtojumu un grimu, kādu uzskati par piemērotāko. Tu vari atļauties vistrakākās kombinācijas, kamēr vien pašai patīk iznākums.

Brieduma šarms. Ja tev jau aiz muguras tie gadi, kad valkāji minisvārkus un košu grimu, izvēlies ko piezemētāku. Īstais piegriezums noslēps auguma nepilnības un izcels skaistākās vietas. Tu jau droši vien gadu gaitā būsi atradusi tos modeļus, kas tavai figūrai glaimo visvairāk. Universāls knifiņš – pie garas kleitas velc augstpapēžu kurpes, jo tā tavas kājas izskatīsies garākas un slaidākas.

Ja kleita ir vienkārša, izvēlies izteiksmīgas rotas kontrastējošā krāsā. Atceries – izskatīties eleganti nozīmē izvēlēties kvalitatīvu un gaumīgu apģērbu un rotas, tāpēc kleitas meklējumiem atvēli vairāk laika un naudas.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press.