Ko Valentīndienā dāvināt savam vīrietim? 6 idejas
Arī vīrieši Valentīndienā ir pelnījuši lutināšanu!
Attiecības
2014. gada 13. februāris, 20:31

Ko Valentīndienā dāvināt savam vīrietim? 6 idejas

Kasjauns.lv

Sieviete gaida, ka mīļotais Valentīndienā viņu aizvedīs romantiskās vakariņās, pasniegs skaistus ziedus un dāvanu. Bet viņi paši bieži vien tiek apdalīti. Sagādā neaizmirstamus svētkus arī savam vīrietim!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izvēlēties Svētā Valentīna dienas dāvanu vienmēr ir grūti, īpaši jau vīrietim. Viņiem taču uzdevums ir daudz vieglāks, vai ne? Ziedi, konfektes, seksīga veļa, rotaslietas… Bet ko gan šajā īpašajā dienā pasniegt savam vīrietim?

1.    Pagatavo gardas vakariņas. Atceries teicienu, ka mīlestība iet caur vēderu? To tev apstiprinās katrs vīrietis! Vienalga, vai pasniegsi vairākus ēdienus vai tikai desertu, viņš jutīsies mīlēts un aprūpēts. Skaists un pavedinošs Valentīndienas našķis ir kausētā šokolādē iemērktas zemenes. Lai arī šobrīd nav īstā sezonā, droši vien tuvākajā lielveikalā būs atrodama kāda kastīte gardo ogu. Lai vakars izdotos romantiskāks, pasniedz savam mīļotajam afrodiziakus – produktus, kas raisa seksuālo iekāri. Pameklē receptes, kurās ietilpst avokado, mandeles, jūras veltes vai vīģes. Tie nodrošinās juteklisku vakara noslēgumu.

2.    Izveido atmiņu albumu.

Ja tev patīk rokdarbi, ar pašas rokām izveido skaisti noformētu foto albumu. Ievieto tajā jūsu kopīgās fotogrāfijas no svētkiem, ceļojumiem un ikdienas. Papildini tās ar asprātīgiem komentāriem, kas atsauc atmiņā jūsu laimīgākos mirkļus. Pat ja tavs vīrietis reti izrāda emocijas, šāda dāvana viņu aizkustinās. Pēc svētkiem albumu nolieciet redzamā vietā, lai ik pa laikam to atvērtu no jauna un varbūt arī papildinātu.

3.    Nopērc viņam smaržas, kas tev pašai patīk. Smaržas – tā ir viena no klasiskākajām Valentīndienas dāvanām. Tā tu viņu ne vien iepriecināsi, bet arī panāksi, ka viņš lieto tev tīkamas smaržas. Kas jāņem vērā, meklējot smaržas savam vīrietim? Pirmkārt, uz katra cilvēka tās smaržos nedaudz citādi. Pat ja kādas smaržas brīnišķīgi smaržo uz tava kolēģa, tās tomēr var arī nepiestāvēt tavai otrajai pusītei. Otrkārt, pārcilā prātā, kādas smaržas jau ir viņa īpašumā. Tās tev dos priekšstatu par viņa gaumi un norādīs, kādā virzienā meklēt. Meklē kompromisu starp viņa un savējo gaumi.

4.    Uzdāvini ilgi kārotu grāmatu, CD vai biļetes uz pasākumu.

Ja tavs vīrietis interesējas par kultūru, mēģini atcerēties, vai viņš tev pēdējā laikā nav stāstījis par kādu ilgi gribētu lasāmvielu, mūzikas ierakstu vai pasākumu, ko gribētu apmeklēt. Ja viņš neko tādu nav minējis, tik un tā varēsi izdarīt secinājums, vadoties no viņa gaumes. Ja viņam patīk lasīt detektīvromānus, dodies uz grāmatnīcu un pajautā ieteikumus pārdevējai. Ja tomēr tev bail nošaut greizi, iegādājies dāvanu karti. Starp citu, mūsu digitālajā laikmetā mūzikas mīļotājus ļoti iepriecinās „iTunes” dāvanu karte vai „Spotify” abonements!

5.    Sagatavo dāvanu grozu. Ja nevēlies aprobežoties ar vienu lielu dāvanu, izveido to no vairākām mazām – daudziem tas patīk labāk! Sāc ar to, ka izvēlies (vai uztaisi pati) skaistu dāvanu kasti vai grozu. Pēc tam ļauju vaļu izdomai un piepildi to ar dažādiem nieciņiem, kas viņam sagādās prieku. Ja tavs vīrietis ir saldummīlis, ieliec grozā viņa mīļākos našķus. Konfektes vai cepumiņus vari pagatavot pati. Savukārt alkoholisko dzērienu cienītājiem patiks interesants alus vai labs vīns. Turpat vari ielikt arī citus sīkumus, piemēram, jaunas austiņas MP3 atskaņotājam, sporta piederumus vai jebko citu, kas saistīts ar viņa hobiju.

6.    Uzdāvini viņam SPA procedūru.

Tas, ka vīrieši reti apmeklē (vai neapmeklē vispār) SPA vai kosmetologu, nebūt nenozīmē, ka viņi to nevēlas. Uzdāvini viņam lutinošu sejas procedūru vai aizved viņu uz SPA centru, kur izvēlies īpašu piedāvājumu pāriem. Arī laba kosmētika vīrietim ir lieliska dāvana, jo viņam ir ļoti grūti orientēties plašajā kosmētikas līdzekļu piedāvājumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kasjauns.lv. / Foto: All Over Press.