Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 6. marts
Cita pasaule
2017. gada 6. marts, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 6. marts

Jauns.lv

AUNS

Sākas Venēras retrogrāds. Auniem tas nozīmēs savu attiecību pārskatīšanu. Rūpīga analīze var aizvest pie tā, ka atjaunojas reiz izjukušas attiecības. Tiesa, tas nebūs uz paliekoši un uz ilgu. Visvairāk iegūsi, ja koncentrēsies darbam un rūpēsies par savas finansiālās situācijas uzlabošanu.

VĒRSIS

Venēra - Vērsīšu varenā pārvaldniece - dodas atpakaļgaitā, un bet Vērsim tas nebūt nenozīmē snauduļošanu mīlas lietās vai rēnas emocijas. Gluži pretēji! Mutuļos visas iespējamās jušanas, maņas, instinkti un domas. Sagatavojies īstenam amerikāņu kalniņu braucienam šonedēļ. Nu, piesprādzējies vismaz.

DVĪŅI

Šīs nakts sapņi var izrādīties zīmīgi. Īpaši, ja sapnī redzēji kādu tuvinieku. Par viņu turi pastiprinātu rūpi, piezvani, izrādi gādību un centies apčubināt. Visas labās emocijās, ko šodien dosi citiem, nāks pie tevis atpakaļ ar varenu jaudu jau drīzumā. 

VĒZIS

Lēnām, bet jūtami, pieņemsi būtiskus lēmumus attiecībā uz savu privāto dzīvi. Dažus no tiem kādu laiku var nākties nožēlot, tāpēc rūpīgi ieklausies savā intuīcijā. Mīlas dzīvē krāsas - košas un bangojošas, taču pamatīguma trūks visam. Negatīvās emocijas izrunā ar tuviem draugiem, nevis paviršiem paziņām.

LAUVA

Iespējami pārbaudījumi attiecībā uz to, cik esi lojāls. Mīļotajam vai darbadevējam, kaimiņam vai radiniekiem. Dažiem Lauvām nāksies iet cauri pārbaudījumiem, kuri iemācīs ko vērtīgu. Gatavojies atspērienam karjeras jomā.

JAUNAVA

Liec sevi pirmajā vietā. Ja jūti, ka kāds no tevis attālinās - ļauj tam notikt. Šobrīd visas toksiskās attiecības var izbeigt uz relatīvi labas nots. Jaunas attiecības šodien nesāc. Plāno savas naudas lietas un, ja ir vajadzība aizņemties, divreiz padomā - no kā. Tas šodien ir ļoti svarīgi: nekļūdīties.

SVARI

Marta sākums var nest negaidītus pārsteigumus mīlas dzīvē. Ja jūti tauriņus vēderā, emocijām ļaujies, taču pirmo randiņu gan centies atlikt uz aprīļa vidu, jo šobrīd Venēra nav tava sabiedrotā jaunu attiecību sākšanai. Šo laiku velti tam, lai pucētos. Jaunas lietas gan ir riskanti iegādāties; pārlūko sava skapja "veco" saturu un atrodi tur pērles.

SKORPIONS

Jebkādām skaistuma operācijām pagalam nepiemērota diena. Pat viss mēnesis - kategorisks nē plastiskajām operācijām un citām ar estētiku saistītām manipulācijām. Toties drīksti iet dziļumā attiecībās, kas jau izturējušas laika pārbaudi. Piemēram, uzsākt kopdzīvi ar cilvēku, kuru pazīsti jau sen.

STRĒLNIEKS

Iedvesmojoša diena tiem Strēlniekiem, kuri darbojas radošajās industrijās. Māksliniekiem labi veidosies kontakti ar pragmatiskiem ļaudīm. Vieglas sarunas vakarpusē var vainagoties ar kādu romāniņu, taču tam, visticamāk, nebūs lemts ilgs mūžs.

MEŽĀZIS

Jau tā knapo enerģijas daudzumu šonedēļ centies neiztērēt pavisam. Daudzi Mežāži jutīsies tā, it kā dzīvē būtu nospiests bremzes pedālis un nekas nenotiek. Tas ir tikai šķitums. Lielais izrāviens visās jomās tev vēl ir priekšā. Šodienu velti sīko darbiņu izdarīšanai līdz galam.

ŪDENSVĪRS

Sperot drosmīgu soli, vari vienlīdz kā iegūt, tā zaudēt. Rūpīgi jāpārcilā savas vēlmes no dzīves. Ja vēlies laimi, iespējams, tā nav meklējama "lielajā piķī", kas iepriekš šķita tik svarīgi, nu tik svarīgi... Piedomā pie savas garīgās tīrības. Sliktas domas aizmēz ar meditāciju.

ZIVIS

Ja gribi iegūt ko vērtīgu un paliekošu, neviens nedrīkst nojaust par tavām alkām. Šodien darbojies klusi un noslēpumaini, kā arī nerisini attiecības. Ar tām tāpat būs pārblīvēts viss turpmākais marts - karuseļi Zivju galvās un sirdīs būs tādi, ka nespēsi izsekot līdzi visiem notikumiem.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock

Tēmas